Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми
На 34 години съм. Преди една година загубих брат си и от тогава не знам коя съм.

Какво правя, не ме интересува нищо, а и никой не го е грижа за мен. Винаги съм била на последно място в моето семейство.

И когато имам най - голяма нужда от тях, все ги няма. Започвам да си мисля за смъртта.

Мисля си, че там няма да ме боли вече. Объркана съм адски много. Помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (66)

Изпрати
Стефка Дамянова
Стефка Дамянова
18.06.2014 10:06
Момиче,преди 15 години загубих сина си.Имам дъщеря,която си въобразява,че мъртвите са по-важни от живите.Не е така.Мъката е едно,а обичта към близките друго.Вярвай,че за близките ти няма по-важен човек от теб в живота им.Мисля,че ти просто не разбираш тяхното душевно състояние.Сърцето ме боли ,че не разбирате.
5
0
пробвано-работи
пробвано-работи
17.03.2014 00:14
В Гьрция можеш да си запишиш консултация с психиатьр, които са безплатни от здравната Каса. Мои приятели и познати, а и аз сьм ги ползвал-помага, не е срамно, а и по-добре да се обьрнеш кьм специалист, отколкото да се тьрси поиощ от форумите.
1
0
изпиьано и работи
изпиьано и работи
17.03.2014 00:17
А за да има и такива специалисти, то не е случайно. Като при зьбоднкар, но не боли, напротив- олеква
0
0
Рени Атанасова
Рени Атанасова
09.03.2014 14:57
В живота на всички хора се случват такива неща - идин губи брат или сестра, друг губи родитгели или недай боже дете.Но пътят за всички е един - животът изисква от живитге да го живеят и да продължат напред въпреки всичко,Много е трудно това напред - починалият близък винаги ще липва и не е вярно, че времето лекува, просто свкваш със загубата,Заради себе си трябва да продължиш напред.Сигурно има и други хора, на които си нужна и полезна, Животът ни е единствен и сме длъжни да го живеем, А що се отнася до починалите близки те винаги ще бъдат в сърцето ти и за тях си има и определени дни в годината, на които им отдаваме своята почит и уважение.А на теб момиче желая много здраве и въпреки всичко радвай се на живота си , защото е единствен и уникален,
2
0
Марто
Марто
15.01.2014 19:09
Стегни се ,смъртта е нещо нормално ,човек се ражда и умира няма безсмъртни!На 34 си поеми инициативата ,не си малка ,успех !
0
0
Mentor
Mentor
04.11.2013 15:55
Може би трябва да поговориш за проблемите си с мъжа ти и с децата ти. те ще те изслушат когато другите ги няма.
0
0
маги
маги
13.07.2011 13:38
Тежко ти е, питам се дали на останалите ни е леко, особено сега, като излезеш навън гледаш останали повече стари безпомощни хорица, болни колкото щеш, щъкаме немили - недраги. Да ти кажа малко ми се струва, че си глезана, абе я виж колко инвалиди ? Колко деца изоставени ? Трябва да преживееш това, отдай остатъка от живота си да грижиш за някой, било стар човек или дете, можеш да посетиш някой дом за изоставени деца. Знаеш ли колко радост ще ти донесе това, пък и съм сигурна, че брат ти там-горе ще се радва,защото знае, че макар за тебе да е умрял, той е жив в Господа. Горе главата, доброто трябва да надделее.
0
1
ot men za vas .....
ot men za vas .....
21.06.2011 23:29
Здравейте. Благодаря на всички, които ми даваха съвети и на другите, които ме упрекваха в нещо. Не мога да забравя станалото и това е факт, всеки го знае. Искам да отговоря на ДАДА, но както на нея така и на всички. Не съм се самоубила, нито съм правила опит, все още сам жива, защото никога не съм се отказвала да се боря. Но само мога да кажа, че сега ми е още по - трудно и по - тежко, по - забравена от всякога и по - нещастна от всякога. Какво ли не направих само за да не мисля и да ми е по - леко, но нефсе получава. Преди време ви бях писала неща от моя живот и общо взето нищо не се е променило от тогава. Едни ми казваха да се отдам на бог, други да спортувам, трети да се запозная с нови хора и т.н. Е, какво да ви кажа ? Аз или съм карък или съм адски наивна, но все си страдам. Каквото и да ви напиша или кажа, май нищо няма да се промени, просто това ми е съдбата. Навсякъде на където и да се обърна има лъжи, лицемерие двуличие и т.н, долни неща. За съжаление не мога да разпозная вече кои са истинските хора, но то има ли такива вече ? Не искам да обидя никого, просто казвам мойта гледна точка/мойто мнение/. Аз също на всеки бих помогнала, на всеки, но на себе си не мога. Искам да се променя и да не ми пука, да не взимам всичко на вътре в душата си, но не мога. Ще оставя скайп, ако някой наистина иска да разбере повече за мен и как съм в момента: мима_783. Благодаря ви още веднъж за коментарите и подкрепата. Бъдете живи и здрави както вие така и вашите семейства.

0
0
Ина
Ина
14.04.2014 06:54
Едва ли брат ти ще хареса състоянието, в което си изпаднала. Вероятно сте прекарвали чудесно времето заедно и страшно много сте се забавлявали. Сигурно и бил прекрасен приятел и , със сигурност, най-добрия брат
Представи си, че той има възможностт /в момента/ да те наблюдава. Представи си какво изпитва той, когато те вижда така нещастна. Дали това му харесва или напротив - страшно много го натъжава. Помисли нещата от този аспект.
И не чакай помощ от никого, просто "хвани" здраво живота в ръцете си и намери своя смисъл да живееш. Повярвай, че изпитанията ще те направят по-силна и, повярвай ми, ще успееш!
1
0
дада
дада
01.06.2011 14:44
Много ми се иска да разбера след като е минало доста време, как сега разсъждаваш ? Прочела си всички коментари, много те моля Марияна5, отговори ни, мисля, че и другите
се вълнуват, как си постъпила, какво мислиш ? Помогнахме ли ти ? Хайде отговори.
0
0