Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми
На 34 години съм. Преди една година загубих брат си и от тогава не знам коя съм.

Какво правя, не ме интересува нищо, а и никой не го е грижа за мен. Винаги съм била на последно място в моето семейство.

И когато имам най - голяма нужда от тях, все ги няма. Започвам да си мисля за смъртта.

Мисля си, че там няма да ме боли вече. Объркана съм адски много. Помогнете ми.[научи повече...]

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (68)

Любка
Любка
30.12.2015 12:19
Здравейте и от мен. Аз също съм в депресия и нищо не ме радва. Животът загуби смисъл,след като загубих татко,нищо не може да го замени и утеши болката ми. Ту вярвам,че е някъде в друго измерение и ще бди над мен,ту се питам дали наистина е така и не е само красива измислена приказка за успокоение на скръбта? Казват,че времето лекувало. Не,не лекува! Липсата си остава! Питам се защо трябваше да ми отнеме Господ,като знае колко силна връзка имахме? И колко време ще мине,докато ида при него? Почина преди едва 3 месеца,нямахме време да се простим,всичко стана бързо. Чувствам се самотна и уплашена.
0
2
Ели
Ели
21.08.2015 11:53
Здравей !
Прибери се в къщи ,мило момиче! И да знаеш , че там всички те обичат! Говори с тях , излей душата си пред майка ти , тя няма начин да не те разбере и да не ти помогне, каквото и да се е случило. Живота е пред теб и съм сигурна , че с малко усилия и от твоя страна и спомощта на близките ти , твоето щастие предстои.
3
0
коко
коко
09.06.2015 16:59
Миме, я се стегни!!!
2
2
тони
тони
15.03.2015 14:20
здравей мила,господ решава кой кога да прибере. така е решил господ. не изпадай в безтегловност. за някои хора смъртта е нещо което смразява душата-ти си от тези хора. други хора приемат смъртта като нещо нормално. има едно интересно предаване по една телевизия в което ясно се дават доказателства че душите на умрелите са живи и са сред нас. предаването се казва медиумът от лонг айлънд. ако го гледаш ще повярваш че ти не си сама и че брат ти е до тебе всеки миг от живота ти. ти си жива и можеш да се вземеш в ръце и да продължиш да живееш и да си поставяш цели. ако имаш представа за какво е мечтал брат ти -опитай се да осъществиш някоя негова мечта. той ще гледа и ще се радва а и ти ще се измъкнеш по лесно от състоянието си на безтегловност. освен това защо трябва да си здрава физически а душата ти да е мъртва-това нито на тебе е необходимо нито на брат ти който е до тебе макар ти да не вярваш в това. стегни се и продължи живота си със силен дух и вдигната глава. сега е момента да се научиш да бъдеш смела.
6
0
Стефан
Стефан
19.12.2014 17:18
Срещай приятели помага
2
0
m
m
18.09.2014 22:00
Здравей! Моите съболезнования за брат ти!
Но сега е момента да му покажеш колко го обичаш.
Как да го направиш ли?
Покажи колко си силна,осъществи мечтите си,
ако ти си добре и той ще е добре!!!
Няма нищо по-важно от живота !!!
Живей !!!
Пожелавам ти от сега нататък ,единствените ти сълзи да са от радост, вярвай , няма невъзможни неща!!!
8
0
Бисер
Бисер
19.08.2014 11:57
Спри да мислиш за това и от утре започни на ново всичко, знай че от утре всичко ще е красиво и хубаво. Знам че е трудно но трябва да го направиш. Ставаш сутрин и се радвай на всичко на вятъра, на цветята, на тревата, на животните, на хората около теб, на всички се усмихвай и прави добро. И ще видиш как всичко ще стане стойностно и красиво за теб. Аз също съм минал през това цялото ми семейство изгоря в пожар, майка ми, баща ми, сестричката ми. Трудно е и боли много но не се предаваме затова сме на този свят за да се борим и повярвай ми всичко е кръговрат след лошото винаги идва доброто и красивото.
9
0
мира
мира
29.06.2014 22:48
тук си,никой,има нужда от теб,това е смисъла на живота,
психолог може да ти помогне.опитаи
2
0