Объркана съм

Объркана съм
Здравейте. Ами значи с една моя приятелка сънуваме много странни сънища и сме се разбрали да си ги разказваме. Преди 2 дни ми разказа сън, в който тя вижда къща с брат и сестра. До тук нищо особено.

Страшно стана когато аз се сетих за една картина, която много прилича на тази в съня й. Тогава аз започнах да и казвам подробности и познах всичко. Познах го защото братовчедката на баба ми, която имала видения и ги рисувала, е нарисувала абсолютно същата картина. :cry:

Много се изплашихме и веднага се обадихме на прихолог. Той каза, че най-вероятно имаме телепатия. Днес тя ми звънна и каза да оставя багажа за екскурзията на мира и да й обърна внимание.

Разбрах, че отново е говорила с психолога, защото видяла призрак. В началото не и повярвах и реших, че се шегува, но по-късно тя дойде у нас и ме заведе в килера. Каза някакви думи, звучаха като заклинание и когато отвори очи пред нас се появи истински призрак. :s:

Това, което разказвам е съвсем реално. От тогава постоянно виждам призраци - все едно е отворила портал. Ако някой може да ми помогне, ще бъда много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Написала историята ;)
Написала историята ;)
21.03.2011 10:04
Krasi-3 Мерси. Консултирах се с психолог и ми казаха същото. Може би е вярно, но нямам никаква идея как да развия дарбата си или да помогна на някой. Освен това, наистина ме е страх от всичко това. Чувала съм, че такива хора са отбягвани, че нямат приятели, че полудяват.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Според мен имаш известни свръхестествени способности и си сензитив. Може би трябва да развиеш тази си дарба. Не трябва да се страхуваш.
0
0