Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра

Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра

Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра
Здравейте хора. . Моля ви, прочетете историята ми до края, защото съм съсипана. На 14 съм. Със 8 годишната ми сестра попринцип имам проблеми, но днес вече. . Писала съм и друга история за нея, която може да прочетете. Тя лъже, обижда ме, лъже мама за мен, пълна лигла. Днес мама и тате излязоха вечер да се разходят, а аз останах с нея.

Тя играеше игри и аз реших да прочета дневника и. И тя вече с дневник. . И преди съм го чела, писала е за мен ужасни обиди, които 8 годишно дете да използва. . нямам думи и то за сестра си.

Писала е че съм ужасна, грозна, тъпа, идиот. . Но това не е чак така. . Днес беше писала нещо, което ме накара да се разплача и да се ядосам. . И в момента плача също. . Беше писала: "Здрасти дневниче, кака ми е ужасна. Такъв БОКЛУК като нея няма. Тя е най-големия изрод. Искам друга кака и винаги съм искала. Тая само ми вика. Яде и се тъпче кат прасе. Мразя я! "

След това отидох и и го показах и я извиках да си поговорим. Тя само ми мълчеше и викаше ами то си е така. . Развиках и се ужасно. . Цяло лято когато излизах с приятелките ми взимах и сестра си, купувах и играчки, купувах и какво ли не. Точно заради това толкова се ядосах. Цяло лято я взимам с мен. Докато и виках се разплаках. . Стана ми мъчно, че е писала такива неща за мен, както и , че и се карам. .

Взех и дневника, сега е при мен. . Не мога да спра да плача. . . Аз я обичам Мама се върна и какво- каза ми, че сестра ми ще се промени. . Мама не я интересува нищо. . Нито проблемите със сестра ми. . Не мога повече да говоря с мама за това. .

Чуствам се ужасно. . Не спирам да плача. . Как да оправя отношенията със сестра ми. . Искам да се разбираме като сестри. . Или поне как да накарам мама да направи нещо. . Как да разговарям със сестра ми. . МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. ЧУСТВАМ СЕ СЪСИПАНА.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (41)

Изпрати
Деси
Деси
04.06.2015 21:19
Ако не и обръщаш внимание след известно време ще спре да се държи лошо. Според мен тя търси вниманието ти,пък било то и негативно. Игнорирай я напълно. Хората се държат с теб както им позволиш да се държат, а сестра ти пробва. Дай и да разбере, че ако иска да общува с теб трябва да се държи добре, ако не - теб те няма за нея. Лесно е. И не си изпускай нервите.
5
0
L
L
01.04.2015 12:57
Защо си и бъркала в дневника? Това е нещо лично. Може би наистина с нещо я провокираш, опитай да говориш с нея, да откриеш какво.
Никой не е длъжен да респектира никого. Уважението се заслужава.
4
4
Биляна
Биляна
15.03.2015 19:17
Здравей!
Аз съм на 20 години и преди няколко години имах същия проблем със сестра си, която е с 5 години по-малка от мене, По същия начин й угаждах, винаги съм се държала добре с нея, водех я на почивки с мен и приятеля ми, от време на време като се налагаше й крещях не може бе малко викане. Всичко се промени когато я хванахме с приятеля ми да й поговорим, обяснихме й че не може да се държи така с по-голямата си сестра, че трябва да има респект и уважение. Не подейства веднага, в началото се чувстваше гузна, но малко по малко започна да се държи по-добре и наистина промени отношението си към мене когато забременях. Мисълта ми е,че докато аз се опитвах да я възпитавам и споделях на майка ми как се държи с мене, на майка ми изобщо не й пукаше и даже пред самата нея ми викаше да й остава детето на мира и да не й тормоза детето. В даден момент сестра ти ще разбере колко важно е семейството и сама ще се промени. Но както казаха по-долу, като за начало спри да й угаждаш и я игнорирай. Със сестра ми вече сме неразделни и се разбираме много добре (е, от време на време се караме за някои работи, но кой ли не се кара)
5
0
Мими Бенова
Мими Бенова
06.01.2015 13:06
Просто спри да й обръщаш внимание и я игнорирай,тя именно за това се държи така,защото й се обръща прекалено много внимание.Започни да излизаш без нея да се смеете с приятелки,да не аподеляш абсолютно нищо,тя след известно време ще проеяи интерес и ще иска да излиза с вас,а ти тогава ще й отвърнеш начи съм дебела,грозна и тъпа?със сигурност ще проеви още по-голям интерес и ти колкото повече я игнорираш,тя толкова ще иска да излиза с теб,и тогава й кажи:като започнеш да се държиш с мен,като с по-голяма сестра и уважение ще излезеш с мен;) Ими се дръж по-същия начин,както тя с теб! "ДРЪЖ СЕ С ДРУГИТЕ,ТАКА КАКТО ТЕ ИСКАТ ДА СЕ ДЪРЖИШ С ТЯХ"Остави я просто и не се занимавай с нея,не е заслужила вниманието ти,след време ще се промени,а относно родителите ти седни и поговори с тях,в нейно отсъствие,кажи им как се чувстваш,колно много правиш за нея и как се държи тя,попитай ги това ли съм заслужила аз?така ли сте ни възпитали?ако да,кажи да знам и аз да се дъежа така със сестра си.УСПЕХ!! И пиши после.
15
2
Александра
Александра
24.02.2015 23:23
Благодаря ти многооо!!!
6
0
ани
ани
04.01.2015 14:30
Ами точно като класически сестри не можете да се търпите,нормално ми се вижда.ще е така още дълго време пък като порастнете ще се смеете на тези неща.
7
2
жокерчето
жокерчето
02.01.2015 05:01
аз имам сестра и с нея един път се скараме ужасно аз съм в колеж и с нея не се виждаме и ми липсваше един ден мама и тате ни сабраа и не можеме да спрем да пла4ем споко щв се осазнай дай и време и я избявай
4
6
Nataliya
Nataliya
31.12.2014 01:21
Сестра ти е длъжна да те респектира, тя ти е семейство и ако се държи по този начин, родителите ти са виновни. Тя трябва да поговорят с нея сериозно.
14
2
Васко
Васко
27.12.2014 13:10
Покажи го на родителите ти
6
2