Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Как да призова духа на сестра си?

Как да призова духа на сестра си?

Как да призова духа на сестра си?
Както писах в един коментар, сестра ми почина преди около четири години когато беше на 12. Тогава брат ми, Нико, беше на 10. Той искаше да я призове, но тя не се появяваше, защото искаше да го предпази от. . . ами не помня от какво, трябва да го питам. Както и да е. Когато дойде едно друго момче, моят най добър приятел, брат ми пак пробва да призове сестра ни.

И двата пъти казваше заклинание на гръцки, понеже баща ни е грък. Не знам какво се казва в заклинанието, аз не знам токлкова добре гръцки колкото брат си. Втория път сестра ни се появи и помоли момчето, на име Персей, да пази Нико. Тогава Нико се ядоса, тъй като когато я призоваваше, тя не се появяваше, а когато дойде Персей, заради когото всъщност умря сестра ни, тя се появи. (Всъщност Персей не е точно виновен за смъртта на сестра ни, просто не успя да я спаси. )

Разказвам ви това, защото искам да ви питам нещо. Ако пробвам да призова сестра ми с медитация, ще се появи ли? И също някой беше писал, че независимо дали духа се появи или не, трябва да отидеш на църква и да се молиш за упокой на душата на мъртвите, защото само така можем да им помогнем. Въпроса ми е, понеже аз не вярвам в Иисус Христос, може ли да се моля от вкъщи на гръцките богове? Ще съм ви благодарна ако ми отговорите в коментарите.

Извинявам се ако има правописни или пунктоационни грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Nezabravka
Nezabravka
20.12.2017 21:40
Елена, откажи се, не я викай, опасно е.
1
0
Потребител#120975
neee sestrati ...moga da ti pratia sashtoto podobie ...martvite
0
1
Пламена M.
Пламена M.
11.05.2017 17:28
Да
0
6
Έλενα
Έλενα
10.05.2017 15:45
Моля, ако искате пълната история, напишете "да" в коментарите.
3
3
Έλενα
Έλενα
09.05.2017 21:48
Брат ми преди да изрече заклинанието, изкопа ров. И, така да се каже, принесе в жертва за духовете макдоналдс и кока кола.

Преди сестра ми да почине, брат ми беше сладко малко момченце. След това обаче, много се промени. Започна да носи черно, косата му стана дълга... Но по характер също се промени. Когато сестра ми беше жива, Нико беше жизнерадостно хлапе, което постоянно се усмихваше. След това почна да избягва хората, а повечето които ги познавам ги беше страх от него.

Може би се чудите откъде съм толкова сигурна, че духа е на сестра ми, а не на демон. Ами вижте какво, брат ми е израстнал с духове и нямаше как да я сбърка. А защо е израстнал с духове, защото според него хората не го желаят и мястото му не е при тях. Когато още беше малък, само сестра ми знаеше тайната му. Сега вече и аз я знам. Той няма против да ви я кажа, така ч еако искате да ви разкажа по-подробно историята, пишете ми и веднага ви разказвам.
5
0
Έλενα
Έλενα
09.05.2017 15:46
Пак питам: Ако не вярвам в Господ Иисус Христос, може ли да се моля на гръцките богове?

И между другото, мога да се закълна, че духът беше на сестра ми, а не на демон.
6
1
Nezabravka
Nezabravka
08.05.2017 09:09
Духът на сестра ти наистина е в покой. Този дух, който идва, когато го призовете, е дух на демон, който се представя за духа на сестра ти. Демоните знаят всичко за нас: факти от живота ни, имената на близките ни, така че успешно се представят за духове на наши близки. Това занимание е опасно. Ако искаш духът да ти каже истината, попитай го така: " В името на Отца, Сина и Светия Дух - кой си ти?" Това занимание се забранява от християнската религия, защото така контактуваш със зли сили и може някой призован дух да се настани в тялото ти и да те демонизира. Редовната изповед и причестяване отблъсква тези духове от теб, те се страхуват от светите тайнства. По-добре отиди на черква и се помоли за душата на сестра си. Бог да я прости.
17
2
Потребител#185866
Аз предлагам да оставиш сестра ти да почива в мир,вместо да се занимаваш с глупости. Какво очакваш да стане като я призовеш? Да се появи и да си говорите като хора?
15
3