Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра

Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра

Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра
Здравейте хора. . Моля ви, прочетете историята ми до края, защото съм съсипана. На 14 съм. Със 8 годишната ми сестра попринцип имам проблеми, но днес вече. . Писала съм и друга история за нея, която може да прочетете. Тя лъже, обижда ме, лъже мама за мен, пълна лигла. Днес мама и тате излязоха вечер да се разходят, а аз останах с нея.

Тя играеше игри и аз реших да прочета дневника и. И тя вече с дневник. . И преди съм го чела, писала е за мен ужасни обиди, които 8 годишно дете да използва. . нямам думи и то за сестра си.

Писала е че съм ужасна, грозна, тъпа, идиот. . Но това не е чак така. . Днес беше писала нещо, което ме накара да се разплача и да се ядосам. . И в момента плача също. . Беше писала: "Здрасти дневниче, кака ми е ужасна. Такъв БОКЛУК като нея няма. Тя е най-големия изрод. Искам друга кака и винаги съм искала. Тая само ми вика. Яде и се тъпче кат прасе. Мразя я! "

След това отидох и и го показах и я извиках да си поговорим. Тя само ми мълчеше и викаше ами то си е така. . Развиках и се ужасно. . Цяло лято когато излизах с приятелките ми взимах и сестра си, купувах и играчки, купувах и какво ли не. Точно заради това толкова се ядосах. Цяло лято я взимам с мен. Докато и виках се разплаках. . Стана ми мъчно, че е писала такива неща за мен, както и , че и се карам. .

Взех и дневника, сега е при мен. . Не мога да спра да плача. . . Аз я обичам Мама се върна и какво- каза ми, че сестра ми ще се промени. . Мама не я интересува нищо. . Нито проблемите със сестра ми. . Не мога повече да говоря с мама за това. .

Чуствам се ужасно. . Не спирам да плача. . Как да оправя отношенията със сестра ми. . Искам да се разбираме като сестри. . Или поне как да накарам мама да направи нещо. . Как да разговарям със сестра ми. . МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. ЧУСТВАМ СЕ СЪСИПАНА.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (41)

Изпрати
вики
вики
25.07.2015 14:22
Просто не си говорете и се дръжте като непознатати, това че сте е сестри не значи че е нужно да се цените и обичате, това е моя гледна точка, щом сестрА ти е свиня-значи може би наистина е свиня, така че кво ти пука излизай с приятели, хапвай бонбони и се забвлявай- ПОМАГА!!!!!
1
2
Бай_Кольо
Бай_Кольо
14.07.2015 17:14
На твое място бих пребил сестра си с един винкел от пункта за желязо, късмет.
8
11
Гала
Гала
09.07.2015 01:21
Всичко е респект ! Сестра ти го няма към теб .. имам също по малка сестра и се от малки само се караме .. обиждаме.. бием се .. но и покажи, че ти си по над нея все пак е една пикла два шамара оправят нещата !
10
1
beuty
beuty
25.06.2015 22:13
това са пубертетски глупости
знам че и ти си в пубертета и сестра ти сега навлиза и през следващите 5-6 год. ще е така
ние с брат ми също се карахме (не сме се обиждали чак така но...не беше лесно)
още повече малките ревнуват и се съревнувават винаги с по-големите...не се отчайвай и не се опитвай да купиш любовта на по-малкаа си сестра с подаръци
9
1
Пак.
Пак.
13.06.2015 00:26
Караш я да се чуства в капан. Роб. Ако искаш да четеш дневника и, дай и своя. Ако искаш да те уважава, дай и уважение. Тя се е родила след теб, не е плюшена играчка, също толкова интелигентна е колкото ти, толкова ценна, толкова красива, толкова самостоятелна. Тя ти е равна. Върви няколко години след теб, но това не я прави втора ръка. Не я гледай от високо, нямаш право. Нямаш заслуга за това, че си се родила преди нея. Тя има право на глас. Има право на решения. Ти гледаш от майка си, имитираш я. Но ти не си майка на този човек, нямаш право да се държиш като такава, не практикувай повдението на майка си върху нея ти НЕ си възрастен, тя го знае. Спри да си превишаваш правата, унизително е. Тя ти е сестра и разликата Ви е нищожна, животът може да я направи по-зряла от теб много по-бързо и в много по-голяма степен. Тинейджърка си. Представи си какво е майка ти да те контролира, сега си представи майка ти по две, не е приятно нали?
6
6
гери
гери
10.06.2015 19:56
Попитай я спокойно каква е мечтаната сестра за нея и кое в теб толкова я ужасява че чак говори за омраза. Малките деца виждат по свой собствен начин реалноста. Всичко извън тяхната представа им се вижда грозно и лошо. Не вземай толкова навътре всичко което казва.
4
0
фффф
фффф
09.06.2015 16:51
а баща ви извинявай че питаме за въпроса. Къде е?
8
0
Нина
Нина
06.06.2015 06:55
Да имаш сестра си е направо късмет. Аз имам по-малък брат, с който отраснахме заедно, но нямаме никакви допирни точки. Просто сме двама души, които по стечение на обстоятелствата е трябвало да живеят заедно.
1
3