Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра

Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра

Какво прочетох в дневника на 8-годишната си сестра
Здравейте хора. . Моля ви, прочетете историята ми до края, защото съм съсипана. На 14 съм. Със 8 годишната ми сестра попринцип имам проблеми, но днес вече. . Писала съм и друга история за нея, която може да прочетете. Тя лъже, обижда ме, лъже мама за мен, пълна лигла. Днес мама и тате излязоха вечер да се разходят, а аз останах с нея.

Тя играеше игри и аз реших да прочета дневника и. И тя вече с дневник. . И преди съм го чела, писала е за мен ужасни обиди, които 8 годишно дете да използва. . нямам думи и то за сестра си.

Писала е че съм ужасна, грозна, тъпа, идиот. . Но това не е чак така. . Днес беше писала нещо, което ме накара да се разплача и да се ядосам. . И в момента плача също. . Беше писала: "Здрасти дневниче, кака ми е ужасна. Такъв БОКЛУК като нея няма. Тя е най-големия изрод. Искам друга кака и винаги съм искала. Тая само ми вика. Яде и се тъпче кат прасе. Мразя я! "

След това отидох и и го показах и я извиках да си поговорим. Тя само ми мълчеше и викаше ами то си е така. . Развиках и се ужасно. . Цяло лято когато излизах с приятелките ми взимах и сестра си, купувах и играчки, купувах и какво ли не. Точно заради това толкова се ядосах. Цяло лято я взимам с мен. Докато и виках се разплаках. . Стана ми мъчно, че е писала такива неща за мен, както и , че и се карам. .

Взех и дневника, сега е при мен. . Не мога да спра да плача. . . Аз я обичам Мама се върна и какво- каза ми, че сестра ми ще се промени. . Мама не я интересува нищо. . Нито проблемите със сестра ми. . Не мога повече да говоря с мама за това. .

Чуствам се ужасно. . Не спирам да плача. . Как да оправя отношенията със сестра ми. . Искам да се разбираме като сестри. . Или поне как да накарам мама да направи нещо. . Как да разговарям със сестра ми. . МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. ЧУСТВАМ СЕ СЪСИПАНА.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (41)

Изпрати
Стефи
Стефи
18.11.2014 12:56
Здравей мила Аля,
Ти си прекрасна сестра. Но може би има нещо в отношението ти което кара сестра ти да мисли такива неща за теб? Не е късно да се променят нещата, още сте деца. А ще бъдете сестри цял живот.
Изобщо не съм съгласна едно малко дете да говори така за кака си.. обаче дневникът е много полезно нещо, там можеш да излееш емоциите си без да нараняваш човека. Трябва да и го върнеш, нека има възможност да пише когато е ядосана, щастлива или тъжна. Не и нарушавай личното пространство :)
Наистина си добра сестра, може би просто искаш да те оценяват. Може да пробвате да играете на нещо заедно, това ще ви сближи. Или да правите каквото и да е заедно, дори и да почистите вкъщи. Говори със спокоен тон, това е важно. Може да и кажеш че не ти е приятно да се карате и искаш някаква забавна игра, и тогава да и предложиш играта. :)
Горе главата! :)
5
0
Александра
Александра
18.11.2014 20:04
Мерси многооо
2
0