Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСън - лабиринт
лабиринт според мен е безизходица от създаден проблем
АнонименСънувах асансьор
слизащ асансьор е на загуба
Анонимен"Падащи" сънища
когато бях на 15-18г и аз много често сънувах че падам от връх, високо стълбище или сграда. Истината е че сега си в фаза когато се изграждаш като личност и не си сигурен и уверен в себе си при взимането на решения.С времето разбира се това ще се промени.
АнонименПостоянно ме преследват мъже
Здр. да бягаш на сън е доста кошмарно .Поне аз го намирам така.Обикновенно е когато психиката ти е подложена на напрежение.Поне при мен е така
АнонименПадане на зъби
винаги когато сънувам падане на зъб след това съм губила бизъл човек.Колкото са по напред зъбите толкова по близък и скуп човек за теб ше загубиш, колкото са по назад толкова по незначителен за теб е човека.
АнонименСънувах, че падам от 12 етаж
Здр. и аз съм сънувала подобни сънища че падам с асансьор от много висок етаж или съм се изкачила от външната страна на стълбище и се държа само са перилото му и в един момент политам надолу , но никога не умирам. Обикновено ми се случва когато съм под стрес и ми предстой вземането на трудни но не и на съдбоносни решения
АнонименСън за бременност и раждане
това което аз знам бременност е проблеми а малки деца -бебета ядове. :cry:
АнонименПериодични едни и същи сънища
ще ти отговоря по подробно през почивните дни .Преди 13г аз сънувах подобни сънища.Само да попитам а обувки сънуваш ли?
АнонименПериодични едни и същи сънища
Здр. отново , както казах преди 13г и аз сънувах че непрекъснато пътувам.ДА, сънувах се и ученичка и че ме изпитват, но го смятах за нормално защото не беше далечно времето когато приключих университета.В сънищата ми често се виждах как обувам парцаливи обувки.Всичко това започна когато в мен се зароди идеята че повече не мога да живея в България и единственият начин да оцелея е да замина някъде където мога да се реализирам и да живея нормален живот.Вярваш или не една вечер се видях как карам кола (аз по това време нямах шофьорска книжка)и така сякаш съм го правила от години.На другия ден отидох в посолството от където ми потвърдиха че имам разрешително за виза.
АнонименЗа Суеверията или "Как ни лъжат мними Хари Потъровци"
много хубаво написано .Абсолютно съгласна :y:
АнонименВ кой месец си роден?
Магарешкия трън е символ на Шотландия и означава свобода свободен дух
АнонименКошмарите
обикновено кошмарите идват когато човек е изправен пред дилема.Психиката ти се натоваря в ежедневието и по време на сън се разтоварва.В зависимост от това колко бързо се справяш с проблема и следователно какъв ще е резултата зависи и продължителността на сънуването им.
АнонименТрябва ли да се борим за любовта си?
Едва ли моят отговор ще е пулен на твоето питане , но според мен човек трябва да се бори за тази любов за която си заслужава.Ако чувстваш че човека срещу теб изпитва същите чувства но се колебае бори се да му докажеш любовта си но ако виждаш че само те използва , то тогава да, много боли но по добре за теб е да го забравиш.
АнонименСънища с починалите ми близки
това значи че мъртвите ти близки много ти липсват
АнонименОтново ме преследват кошмари
според мен това е че имаш проблеми и изпитваш несигурност в бъдещето.
АнонименТълкуване на сън - умиращо бебе
да и аз го знам така малки деца , бебе грижи и ядове