- 18.02.13 09:34#1Тълкуване на сън - умиращо бебеСънувах, че както си вървя по улицата в квартала и гледам как на козирката на входа на блок седи някакво бебе с поне 1-2 години по-голямо от това което се показа на 4тия етаж на отворена тераса.. това долу почна да му говори някакви неща на бебешки при което онова горе тръгна да прескача терасата .. аз свирнах с уста и извиках .. то се стресна и се прибра.. но след 1-2 мин. онова долу пак почна да си говори нещо .. и това горе се опита пак да прескочи терасата.. този път успя.. и падна на козирката.. аз тръгнах да бягам (бях на 15 метра от там) уж да го хвана.. но то се удари в козирката и отскочи и падна направо на земята.. = умря...
Взех го на ръце .. и почнах да звъня на всички звънци.. и да викам, някоя майка да слезе, че детето и е скочило от терасата и е умряло.. при което някаква жена слиза и го взема да го носи.. аз си тръгвам.. и се събуждам ?
ОтговорОтговор с цитат - 19.02.13 11:11#2от: Тълкуване на сън - умиращо бебеДо колкото знам ако сънуваш бебе означава грижи, били твои или чужди. Тълкувам го като че проблемите и грижите ти скоро ще свършат...
ОтговорОтговор с цитат - 20.02.13 10:37#3от: Тълкуване на сън - умиращо бебеДай Боже :ПОтговорОтговор с цитат
- 17.03.13 06:34#4от: Тълкуване на сън - умиращо бебеда и аз го знам така малки деца , бебе грижи и ядовеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest