Sanovnik.bg»Форум»Съновник»"Падащи" сънища

"Падащи" сънища

  • 30.05.13 11:28#1СилияСилияНовакРегистрация: 25.11.11Град: -Отговори: 2"Падащи" сънища Здравейте! Тъй като не намерих никъде в интернет информация за сънища, в които падам, реших, че тук е мястото да споделя. Изключително често сънувам сънища, където гледам отвисоко, много често и падам. Случвало ми се е следното:

    С непознато момиче се катеря на остър връх, изкачвам се, а сякаш сме стъпили просто на една съвсем малка изпъкнала скала. Оглеждам се и виждам навсякъде всемогъщи и огромни върхове, а долу - падина. Почвам да се паникьосвам, че няма как да можем да слезем, момичето ме успокоява, но аз се хвърлям от скалата.

    Но какво може да означава това? Аз съм просто на петнадесет, да, имам проблеми и тревоги, дори някои по - дълбоки, но не мога да намеря точно обяснение на тези сънища.

    И другата подробност - най - често гледам отвисоко и сякаш има огромно разстояние до земята. Ако има някой друг с такъв "проблем", може да пише. Благодаря!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.05.13 11:30#2MeriL.MeriL.НовакРегистрация: 02.03.13Град: ДобричОтговори: 5от: "Падащи" сънища Нямала съм такъв проблем. Първо ще ти кажа какво мисля аз за съня ти... Мисля си, че съня ти казва, че ти се трудиш много и си достатъчно трудолюбива и смела, за да изкачиш и най-високите върхове, но съня ти явно казва, че въпреки целият ти положен труд има опасност да паднеш от върха всеки момент и трябва да се концентрираш сериозно над върха /предполагам проблемите ти/. Момичето, не съм сигурна. Предполагам, че значи, че приятелите ти те подкрепят, но ти не им се доверяваш /защото нали все пак си скочила без да я послушаш/
    Ако моето тълкуване на съня ти не те радва...Мисля, че преди седмица две някъде из сайта ми се мярна такава публикация, точно за падащите сънища. Ако искаш порови се малко и може да намериш това, което ти трябва.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.08.13 09:54#3iliana todorovailiana todorovaНовакРегистрация: 11.03.13Град: -Отговори: 21от: "Падащи" сънища когато бях на 15-18г и аз много често сънувах че падам от връх, високо стълбище или сграда. Истината е че сега си в фаза когато се изграждаш като личност и не си сигурен и уверен в себе си при взимането на решения.С времето разбира се това ще се промени. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest