Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименУбийство насън :(
Може би това значи че някой иска да се скара с баща ти и този някой го мрази може би с други думи да го кажем че е нещо като 7 чуство (да има и 7-мо) нямам си на представа но не вярвам че наистина ще се случи нещо лошо
АнонименСънувах че се целувам със момичето, което харесвам
Хм... човек я питай направо момичето има ли или няма чувства към теб защото от съня ти разбрах че според теб тя е прекрасна но има нещо което пречи на връската ви.. Късмет.. ПС може и да значи че не е твоето момиче
АнонименПрекалено много се смееш насън
норичка :Идея си нямам какво е да се смееш много насън , но моята 11 годишна дъщеря го прави непрекъснато , а аз и се радвам защото според мен е прекрасно ! Всеки път когато я чуя нощем , а тя често спи при мен се радвам ... мисля че тя е щастливо дете ! Така че приеми и ти така нещата ... щом се смея , значи съм щастлива Хейй! Аз също се смея на сън и съм на 11 но не мога да си спомня защо... има случеи в които плача на сън.. когато се събудя (ако съм се смеела) някак деня ми върви по-добре а ако съм плачела денят минава много тежко и обикновенно вали ...
АнонименВампир? Нима е възможно?!
ами вземи от някъде върбинка и я носи около врата или пий чай от върбинка... ако се отдалечава значи наистина е вампир.. (малко ти завиждам) :y:
АнонименЕротичен сън
човек.. по шантав сън не съм чувала ... (по скоро чела)нз ко значи ама успя да ме разведриш!
АнонименЛятна ваканция с приключения
да, наистина ще е яко!
АнонименСънувах, че се омъжвам
ем... да ти кажа доста объркан сън! по-добре провери в съновника за цветовете бяло и черно за тераса и сватба! късмет!
АнонименСънувах, че се карам с момчето
не мога да ти кажа, честно! но някак попитай това момче дали и то има чувства към теб.. нз по-добре виж в съновника с думите приятел, ревност, и другите чувства които са в сънищата! късмет в откриването на отговора! (може ли да видиш историята ми?( НЛО в нови))
АнонименСън или Реалност??
да ти кажа честно понякога имаш чувството че се случва но то е само в мозъка ти! не знам дали това е истиа но повече прилича на сън!
АнонименИзвънземни или?
ами да знам какво е но не мога да го обясня много ясно! бях доста малка!
АнонименОтново той
Ами не съм много сигурна в отговора си... Ами-ДА все още си мислиш за него и се чувстваш все едно той е част от теб и не можеш да го премахнеш! Но трябва все някога да продължиш и да го отхвърлиш! Все пак животът продължава. Ти не би му позволила да спре, нали? Е, време е да обърнеш нова страничка на която няма място за този човек! :y: :y: :kiss:
АнонименИзгубени книги?
kambanchica :Книгата в сънищата е архетип на аз-а, начина по който възприемаме себе си. Сънят ти можеби означава, че търсиш някои аспекти от себе си, или искаш са придобиеш нови качества, да се усъвършенстваш така да се каже. Едната книга я имаш- значи вече притежаваш някои качества лично в себе си, просто си забравил, а другата не е твоя- търсиш нови неща за себе си. доста вярно! ако има друго значение потърси го в себе си!
АнонименНЕ сънувах
да ти кажа наистина може би е било сън, но ако си сигурна че не е - не бъди сама в стаята си дори и да слушаш музика... трябва да не се чувсваш сама в стаята!
АнонименДеля апартамент с някаква енергия от четири години.
des4y :po-dobre razkarai sebe si ot tam аз бих се махнала от там още на 1 година! хе-хе!
АнонименЧисла и любим човек
ами за мен числата имат значение но не съм разбрала и до днес какво! сори! е надявам се че тя ще разбере някой ден какво е значело това нещо... нямам никаква идейка! (поне казах мнението си)
АнонименЕдни и същи цифри като погледна часовника
това е много интересно и може да значи нещо! проучи за тези цифри!
АнонименКакви са сънищата или те са подсъзнателни?
xNirvanAx :Не мога да разбера какво точно имаш на предвид, но - да, сънищата са подсъзнателни много ясно. аз съм на същото мнение!
АнонименЗадушавам се ......
Аз смятам че просто не трябва да отделяш толкова внимание! И аз смятах мн хора за мои приятели докато не дойде това време! Някои разкриват същността си по-късно от други! Успех в новия клас и много забавления с истински приятели! Късмет!