Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Убийство насън :(

Убийство насън :(

  • 16.03.13 09:49#1liubaliubaНовакРегистрация: 16.03.13Град: СливенОтговори: -Убийство насън :(Извинете ме, че отново ви занимавам, но когато живях в Германия с мама ,тати и сестра ми. Една нощ съм заспала и санувам следният сън.Аз и един от тези които работи тати за тях казва се Детлев и тати стоим на някакво място до едно дърво. :x: Изведнъж чувам как Детлев се кара на баща ми за нещо.Те не ме виждат че съм там.И по едно време Детлев уби баща ми :s: :s: :s: Когато се сабудих аз заради кошмара виждам как мама и тати са станали,питам ги какво им.

    Те ми казват че Детлев от както сам заспала е светел по кащата в която бяхме в нашия прозорец и се е вартял на около,аз бях много исплашена.След кошмара сега и това доста ми се насабра. :cry: :cry: :cry: Ако някой има представа какво означава тази неловка ситуация моля ви пишете ми. :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.03.13 10:38#2МихаелаМихаелаНовакРегистрация: 15.08.12Град: ДобричОтговори: 21от: Убийство насън :(Може би това значи че някой иска да се скара с баща ти и този някой го мрази може би с други думи да го кажем че е нещо като 7 чуство (да има и 7-мо) нямам си на представа но не вярвам че наистина ще се случи нещо лошо ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest