Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах че се целувам със момичето, което харесвам

Сънувах че се целувам със момичето, което харесвам

  • 13.03.13 12:56#1СтанимирСтанимирНовакРегистрация: 13.03.13Град: ПирдопОтговори: 1Сънувах че се целувам със момичето, което харесвамЗдравейте.Значи вчера вечерта преди да се прибера вкъщи се видях със момичето което харесвам.С нея не си бяхме говорили от декември чак досега и се бяхме скарали.И тя ме заговори първа и след като се прибрах и си легнах започнах да я сънувам.Сънувах че сме във стаята ми и че тя започва да ме целува по бузата а след това и по устата.А след около 5 минути започва да се дърпа от мен и ми казва че неможе.Ако някой може да ми разтълкува този сън ще съм му много благодарен.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.03.13 10:44#2МихаелаМихаелаНовакРегистрация: 15.08.12Град: ДобричОтговори: 21от: Сънувах че се целувам със момичето, което харесвамХм... човек я питай направо момичето има ли или няма чувства към теб защото от съня ти разбрах че според теб тя е прекрасна но има нещо което пречи на връската ви.. Късмет..

    ПС може и да значи че не е твоето момиче
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.03.13 12:03#3СтанимирСтанимирНовакРегистрация: 13.03.13Град: ПирдопОтговори: 1от: Сънувах че се целувам със момичето, което харесвамДобре ще я попитам.Но най вероятно ще каже че няма защото преди няколко месеца ми каза че иска да сме само приятели.Значи по скоро съня означава че не е за мен. ОтговорОтговор с цитат
  • 19.03.13 07:02#4ВикторияВикторияНовакРегистрация: 17.03.13Град: СофияОтговори: 15от: Сънувах че се целувам със момичето, което харесвамСъня ти показва, че доста я харесваш
    но се страхуваш от нещо. Може би те е страх да не те отреже или пък да не се разсърди отново.
    Така че по-добре говори с нея. Не и казвай, че я харесваш, но се дръж мило. Бъди любезен и нещата може да потръгнат :wink:
    Вземи живота си в ръце!! Недей чака тя да те заговори, а щом го е направила... супер :y:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest