Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Деля апартамент с някаква енергия от четири години.

Деля апартамент с някаква енергия от четири години.

  • 18.07.12 03:01#1VeatryxVeatryxНовакРегистрация: 18.07.12Град: ВрацаОтговори: -Деля апартамент с някаква енергия от четири години.Здравейте!

    Имам един проблем от свръхестествено естество и реших да пиша тук, за да помоля тези, които разбират от тези неща, за помощ.

    Значи в апаратамента, в който живея, има някаква не особено дружелюбна енергия, която ми натрапва присъствието си от четири години насам. Първо всичко беше звуци от закачащи се нокти по мокета, които спираха щом някой влезеше в стаята и започваха веднага след като вратата се затвореше след него. После прераснаха в стъпки в коридора и скърцащите врати на хола и кухнята, всяка нощ чувам как столовете там тропат по ламината без да има някой в помещението, чувала съм писъци и съм усещала присъствие, сякаш някой ме гледа, а всъщност няма никой. ( котката ми също реагираше странно, когато се случи нещо подобно, но нея вече я няма. ) Напоследък тези неща затихнаха, но на два пъти видях бял силует на жена с къса коса и без лице и веднъж чух как някой ми каза името, а бях сама. Казаха ми, че най-вероятно е дух на самоубиец, но не знам някой да се е самоубивал тук, а предишната собственичка си е била съвсем нормална.
    Та, въпроса ми е, как да разкарам това нещо от дома ми?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.07.12 04:56#2BiliBiliНовакРегистрация: 27.07.12Град: Горна ОряховицаОтговори: 11от: Деля апартамент с някаква енергия от четири години.az ti prepora4vam da napraska6 s svetena voda moje i da pomogneОтговорОтговор с цитат
  • 04.08.12 11:16#3мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Деля апартамент с някаква енергия от четири години.МОГА ДА ТИ ПОМОГНА НО НЕЗНАМ КАК ДА СТАНЕ С ТРАНСПОРТА
    АЗ СЪМ ОТ ПЛОВДИВ
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.08.12 08:17#4МихаелаМихаелаНовакРегистрация: 15.08.12Град: ДобричОтговори: 21от: Деля апартамент с някаква енергия от четири години.des4y :po-dobre razkarai sebe si ot tam
    аз бих се махнала от там още на 1 година! хе-хе!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.14 06:55#5LeonoraLeonoraНовакРегистрация: 07.01.14Град: ПловдивОтговори: 1от: Деля апартамент с някаква енергия от четири години.Здравейте!

    Veatryx, защо не се опиташ да се свържеш с нея, да поговорите, да я питаш какво иска и защо е така "настоятелна" в това да ти пречи и/или да те прогони!?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest