Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Какви са сънищата или те са подсъзнателни?

Какви са сънищата или те са подсъзнателни?

  • 05.03.12 03:25#1bqsnataleidibqsnataleidiНовакРегистрация: 05.03.12Град: СофияОтговори: -Какви са сънищата или те са подсъзнателни?За мен сънищата ми не винаги се сбъдват и не винаги мога да ги разталкувам. Това понякой път ме влудява,н о пък каквото и да става да става. Хората казват, че от събдата човек неможе да избяга. Аз съм на друго мнение, че човек сам преначертава съдбата си.

    Та за сънищата те са за мен нещо нормално,да има и хубави, има и лоши, но те за мен са еднакви. Сънят за мен означава подреждане на пъзена на живота ми. Всеки път мозакът ми подрежда преживяното от мен през деня в моите сънища за това казвам, че сънищата са подсъзнателни, защото отново го преживявяме в формата на еън. Така и наще стахове и желания могат пак да са под форната на тъй наречения стн. Знаете ли че чожек докато спи съзнанието му работи така както и сърцето и органите на чожека. Така аз си обяснявам някой неща за сънищата и тяхното въздеиствие на човека.

    Даже съм сънувала неща, които ще ми се случат за напред. Вие какво мислите?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.04.12 11:06#2xNirvanAxxNirvanAxНовакРегистрация: 11.04.12Град: СофияОтговори: 24от: Какви са сънищата или те са подсъзнателни?Не мога да разбера какво точно имаш на предвид, но - да, сънищата са подсъзнателни много ясно.ОтговорОтговор с цитат
  • 15.08.12 10:05#3МихаелаМихаелаНовакРегистрация: 15.08.12Град: ДобричОтговори: 21от: Какви са сънищата или те са подсъзнателни?xNirvanAx :Не мога да разбера какво точно имаш на предвид, но - да, сънищата са подсъзнателни много ясно.

    аз съм на същото мнение!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.06.13 06:16#4BellBellНовакРегистрация: 22.06.13Град: ПловдивОтговори: 11от: Какви са сънищата или те са подсъзнателни?Аз също съм на това мнение, но напоследък сънищата ми са се променили някак си. Станали са по- ярки, по- запомнящи се, понякога си мисля дори че имат някакво значение, но немога да го разбера.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest