Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Отново той

Отново той

  • 12.08.12 12:32#1GabrielaGabrielaНовакРегистрация: 12.08.12Град: -Отговори: -Отново тойЗдравейте, пиша ви защото тези дни и аз се обърках страшно много. Преди около 2 3 месецаа започнах да излизам с един приятел и с течение на времето започнах да го харесвам. Една приятелка ме посъветва да кажа за чуствата ми към него, току виж се е получило нещо... ее ама не, отряза ме. Започнахме да се избягваме и след това отново се сближихме, но не беше като преди. Мислих че съм го преодоляла ама не. Тези дни бях на село и с една приятелка си говорихме и в този момент погледнах звездите и веднага се сетих за въпросното момче и по радиото пуснааха песента, която ми напомняше за него и тези дни само за него мисля. Та въпроса ми е това само моменто присещане за старата любов или още имам чувства към негоо ?!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.08.12 09:58#2МихаелаМихаелаНовакРегистрация: 15.08.12Град: ДобричОтговори: 21от: Отново той Ами не съм много сигурна в отговора си...
    Ами-ДА все още си мислиш за него и се чувстваш все едно той е част от теб и не можеш да го премахнеш!

    Но трябва все някога да продължиш и да го отхвърлиш!
    Все пак животът продължава. Ти не би му позволила да спре, нали? Е, време е да обърнеш нова страничка на която няма място за този човек! :y: :y: :kiss:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.08.12 01:41#3MorenaMorenaНовакРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Отново тойЩом ти е показал, че нищо няма да стане м/у вас, защо продължаваш да имаш някакви надежди?
    Просто не си заслужава, ако искаше да бъде с теб да го беше направил отдавна каквито и пречки да има м/у вас. Аз разсъждавам така.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.08.12 08:23#4Денимира АнгеловаДенимира АнгеловаНовакРегистрация: 20.08.12Град: -Отговори: 38от: Отново тойКаквото трябва да стане - ще стане, каквото не трябва - няма...ОтговорОтговор с цитат
  • 07.11.12 09:34#5cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Отново тойкак се развиха нещата при вас?ОтговорОтговор с цитат
  • 15.11.12 09:35#6GravitationGravitationНовакРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Отново тойdes4y :neramz, права си.Каквото трябва да стане,ще стане.Хора,нямате си идея колко предопределено е всичко.Толкова че чак ми е трудно да живея с тази мисъл понеже ми пречи и мисля че откачам вече.Знам през какво ще премина и ме боли от сега още.Просто се молете за мен...

    Des4y звучиш така сякаш се отчайваш. Винаги ще има изпитания, винаги ще има болка и радост винаги ще има любов и щастие. Приеми това което ти предстои да ти се случи, и не давай това да ти пречи по никакъв начин! Ние сме с теб.

    --------------------------------------------------------
    А относно момчето което те е отхвърлило. За мен винаги е важал един закон, когато усетиш че е настъпил момента за каквото и да било, тогава действай. За мен лично си прибързала и насилила нещата. Следващия път не слушай никой, слушай себе си и най-вече сърцето. То никога няма да те подведе и ще те насочи към правилния път и изход.

    Пожелавам ти да намериш човека за теб,пожелавам ти да откриеш любовта, такава каквато я описват в книгите, онова чисто чувство на споделеност и сплотеност между двама души.
    Защото любовта е най-силната емоция, тя кара човек да се чувства пречистен, добър и значим. Пожелавам ти го от сърце!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest