Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКарти таро
А важното е какво точно ти е казала.
АнонименИма ли някой същите преживявания и обяснение
Запали свещичка в църквата. Моли се преди лягане за закрила и не се сугестирай много много. Силата е в теб. Ти имаш право на избор винаги и във всяка ситуация.
АнонименСтрах ме е донякъде да призовавам богове
Това са много опасни занимания - не знаеш какви сили ще отключиш. Имах приятелка която си разби здравето защото се опитваще да лекува а не можеше да се отърси от болежките на пациентите си. Изучавай различни направления, повдигни личната си сила със спорт и здравословна храна / прочети последната книга на Вадим Зеланд, а може и всичките/ намери си учител. Не вярвай на филмите.
АнонименДа обичаш двама
Възможно е! Не се притеснявай толкова а изживей любовта!
АнонименВсичко, което си пожелава се изпълнява..
Имаш сила. радвай се, и не разпилявай желанията си. Имай доверие на съдбата че ще срещнеш сродната си душа! Питай сърцето си когато решиш да се обвързваш за постоянно.
АнонименМоже би имам доказателство за съществуване на извънземни
Една позната беше сигурна че има дежа вю, защото като гледала шоуто на Слави знаела кой ще е госта и какво ще каже. На този момент се включи приятеля й и каза че точно този момент го давали на реклама а тя дремела пред телевизора - вероятно подсъзнателно го е запомнола - кой знае ти какво си гледал... доста филми има с теми близки до тези за които разказваш. НО то като цяло май всички сме извънземни.
АнонименВиждам едно око
Имаше един филм на Дискавъри как мозъка интерпретира и създава образи. Потърси го винтернет.- но не се сещам точно как се казва, изобщо то си беше поредица и за тялото и т н. С една дума можещ да видищ всичко но това не значи че е реално, зависи от условията. постави си за цел да виждаш пирамиди и ще ги видищ. Който търси намира/вижда/
АнонименСъществуват ли ангелите хранители?
Сигурна съм че съществуват. Но защо ти е да се виждате. Говори си с него на ум. Помоли го за знак за определен въпрос. Благодари му за благоприятния изход на дадена ситуация. Аз си говоря с моя ангел и се чуствам закриляна. Ако нещо не върви по моя план, на ум си казвам "Знам че се грижиш за мен и всичко е за мое добро" Впоследствие се оказва че наистина е било така.
АнонименСъществуват ли ангелите хранители?
elena_eli :Милкана, стана ми интересен постингът ти. По-точно, един абзац в него..." Знам, че се грижиш за мен, и всичко е за мое добро.Няма лошо. Ангелите са въплъщение на Доброто, те СА Добро. Но, има и други сили около нас, също влияещи ни... Мисълта ми е, откъде в теб тази сигурност. Звучи леко наперено и нелогично. Защото, има реално съществуващи неуспехи. И те са си неуспех, откъдето и да ги погледнеш. Няма никакъв нормален начин да им се припише добър замисъл. така че, ме изумява подобна гледна точка като твоята. Звучи ми като автохипноза,като умишлено сънуване... Един неуспех учи повече от успеха. Той може да стимулира, да предизвика човек да покаже скритите си сили. Когато родителите накажат детето , то е убедено че случилото се е лощо но така ли е? В Един от спектаклите не Мариус Куркински имаше такава история на един момък постоянно му се случват лоши събития но после се оказва че е било за добро. Имай доверие!
АнонименСънувах свекърва ми - тя е починала
Може би свекърва ти те подсеща, че е време да поочистиш живота си но от какво - ти си знаеш. Запали една свешичка за нея в църквата.
АнонименИсторията на кръстът във вилната зона на град Сливен
Ти за кръста на баира Свети Георги ли казваш или има и друг кръст? Иначе историята е хубава.
АнонименКакво е кармата
Разказвам една история по памет. Починали 2 жени - проститутка и порядъчна жена. Един просветен учител с ученика си бил там и казал че проститутката ще я приемат в рая,а порядъчната жена не. Защо учителю?-попитал ученика. Защото проститутката просто вършеше единственото, което можеше, а порядъчната жена цял живот й завиждаше. Изводите си ги правете сами.
АнонименСтранен сън в училище
Замисли се за това момче - може да играе положителна роля в живота ти.
АнонименЕдна история която ме накара да настръхна...
Хареса ми историята. Прилича на историите на Стивън Кинг.
АнонименЧовешки организъм сам е променил резус-фактора на кръвта си
Това сигурно ли е? Аз имам отрицателен резус фактор. Знаех за това и отидох да дам кръв, а там ми казаха че съм с положителен резус фактор. Така и не проверих. А наскоро се наложиха изследвания и пак се оказа, че съм с отрицателен резус фактор. Та мнението ми е, че лекарите понякога бъркат. Едва ли организма ми си сменя резус фактора както му хрумне.