Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Да обичаш двама

Да обичаш двама

  • 28.05.12 10:27#1nqmamimenqmamimeНовакРегистрация: 28.05.12Град: -Отговори: -Да обичаш двамаЗдравейте!
    От много време съм доста объркана и обсебена, не обръщам внимание както преди на себе си . Възможно ли е да обичаш 2ма едновременно?

    И с двамата да е обречено,безмислено и дори да няма начало..а само някакви опити за начало.. Нека да разкажа за 1я познавам го от около 2 години и наистина съм сигурна в чувствата си..той е перфектен дори бих казала, че го обожавам, но много често се опитвам да го забравя поради простата причина, че сме много надалеч .. дори не сме се виждали по дяволите, а аз съм толкова сигурна, че го обичам и толкова силно копнея за него, за прегрътките му, за устните му, за гласа му, за милите думи, с които ме нарича..Сигурно ме мислите за полудяла, но в никакъв случей не мога до объркам такива чувства.. Той също ми казва, че ме обича, често се съмнявам дали не ме лъже, но той ми казва винаги това: "ако не те обичах и ако нямах чувства към теб нямаше да си пишем толкова дълго време" и винаги се замислям и стигам до извода, че чувствата са ни взаимни. Често сме спирали да си пишем с надеждата, че чувствата ще изчезнат, защото наистина е много трудно да се видим.

    Имали сме връзки както той, така и аз, но са издържали около седмица-две и сме ги прекратявали заради това, че не издържаме един без друг, ако така мога да се изразя...

    За 2я познавам го от 7-8 месеца.. в началото си вървяхме добре, но не знам срамежлив ли е какво му имаше и до сега, че дори на живо едно здрасти не може да ми каже е казвал ми е,но доста рядко .. явно с този интернет контакт някои хора са забравили как да общуват на живо.. но наистина показваше, че ме харесва и че се интересума от мен.. опитвам се да го забравя, но ми е доста трудно защото го виждам всеки ден, а и го харесвам, бих казала вече обичам /доста странна обич/.. и така, та този 2я разбрах не от самия него /явно е доста потаен и страхлив / , а от негов приятел, че заминава да живее в друга държава.. Имах чувството, че очаствам в някакъв филм и още имам това чувство..

    чувсвам се ужасно объркана .. обсебена и така нататък.. сънувам ги и двамата доста често .. не мога да заспивам вечер, защото все мисля какво да направя и как да ги забравя и да продължа напред ... последно сънувах единия /този, с който не сме се виждали/ вчера .. бяхме 1во в почти разпадащ се зъмък с много бягащи и оплашени хора след това трябваше да скачаме в морето за да достигнем до един, като пиратски кораб за да се спасим от незнайно какво и да доплуваме до него.. след това като бяхме вече вътре в кораба той ми обясняваше, че ме обича и т.н както и аз на него и после правихме любов, след това не помня подробности но се спасявахме от нещо.. и на кораба имаше доста хора, които бяха като на парти с бири и питиета .. та ако някой има някакъв съвет да го сподели с мен моля Ви ще съм ВИ много благодарна..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.06.12 10:32#2МимаМимаНовакРегистрация: 02.05.12Град: ПловдивОтговори: 16от: Да обичаш двамаВъзможно е! Не се притеснявай толкова а изживей любовта!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest