Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Странен сън в училище

Странен сън в училище

  • 12.02.12 08:37#1Eva Eva НовакРегистрация: 12.02.12Град: СофияОтговори: -Странен сън в училищеНякой може ли да ми помогне да си разгадая съня, защото до някаде го разгадавам но много много не го разбирам. Харесвам баскебола, но тази година в училище играя волейбол, а аз не харесвам този спорт. Ам в сънят действието е в понеделник, първи час физическо с 10 клас и съм втора смяна ( а утре е понеделник имам първи час физическо с 10 клас и съм втора смяна ). Ето и сънят ми:

    Значи беше понеделник и съм втора смяна, първи час имам физическо и една приятелка си беше забравила анцуга и аз и дадох клина ми и си облякох моя анцуг. После отидохме в салона и азз взех една волейболна топка и отивах към една приятелка да играем волейбол (този спорт не го харесвам) и една друга приятелка ме спря и ми каза нали не харесваш влейбола играй баскетбол ( любимия ми спорт). Отидох при приятелката с която щях да играя и я питах дали ще се сърди ако я оставя и отда да играя баскетбол и тя ми каза не отидох да взема баскетболна топка но беше спаднала а имаше около 4-5 момчета които играха баскетбол и ги питах дали може да вкарам един кош.

    Те ми дадоха топката но аз не вкарах кош и те почнаха нещо да ми се смеят и аз им казах че не съм играла баскетбол от лятото .......после се сприятелих с тях и играхме малко баскетбол ....накрая те си тръгваха
    и аз останах малко после свърши часа и отидох да се преоблеча след като излезнах видях едното момче и после отидохме да се разхождаме и да си говорим и накрая ме изпрати до кабинета по химия ....СЛед училище трябваше да отида на село щото имаше събор .... и нали отидох и на събора пак видях това моомче ...разхождахме се и си говорихме ...после се прибирах сама и по пътя имаше някакви кокошки и едната тръгна по мен и ме клъвна по кръка ;х ипосле имаше някакви кози и една мъжка коза ( козел ) тръгна след мен и ме бутна и само ходеха по мен и пак това момче се появи и ги изгони някак си и ме изпрати до вкъщи.

    Как да го тълкувам този сън . Спред мен този сън ми подсказва че трябва да зарежа волейбола и да си играя играта която аз харесвам - баскебола ......
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.06.12 10:35#2МимаМимаНовакРегистрация: 02.05.12Град: ПловдивОтговори: 16от: Странен сън в училищеЗамисли се за това момче - може да играе положителна роля в живота ти.ОтговорОтговор с цитат
  • 03.07.12 11:15#3ТeddiТeddiНовакРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Странен сън в училищеЗначи.. Първо си спомни момчето (спомни си колкото можеш повече).. Познато ли е или непознато..?? Ако е непознато - очаква те работа.. Ако е познато виж дали ти е просто познат, или ти е приятел... Виж значението на тези животни (т.е. ако сънуваш коза и т.н.).. Имам предвид да проучиш защо са точно тези животни.. Спомни си максимално от съня.. Провери всичко за което се сетиш и записвай някъде откритията си (лелее това стана малко.. детективско ).. Накрая ги свържи по смисъл в едно.. И ето ти разтълкуван сън..

    Колкото до "понеделник, първи час - физическо, десети.." това може да е пророчески сън.. Не се плаши от "пророески".. Нямам предвид, че ставаш свръхестествена Това означава, че някой понеделник е много възможно, даже ще се случи.. А това, че в съня си си разбрала, че тези са от 10 клас сигурно ще стане нещо с момче, или там с някого от 10ти клас.. А може би ще се случи на понеделник 10ти (примерно на 10 април, понеделник ).. Имаш толкова много информаци, че сънят ти лесно се тъкува.. Браво на теб, че си запомнила всичко.. ..

    Съвет: Някой понеделник по физическо направи така, както си направила в съня си - поиграй баскетбол.. Не се знае какво ще се случи.. :wink: :wink:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest