Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСън с писмо от Ванга
Да видял си послания значи, но не си ги разчел, очакваш нещо по - добро. Искаш нещо да се оправи, но не става, стигаш все до задънена улица и на края очакваш друг да оправи нещата. Няма да стане така, не чакай, оправи всичко сам това ти показва съня.
АнонименСънувах, че съм с гаджето на най-добрата ми приятелка
Пази се от провокации и не вярвай на никого освен на себе си, не споделяй своите желания особено с приятелката си дори да я смяташ за най - добрата ти приятелка. В реалността не желаеш гаджето и, но подсъзнателно той те привлича, а сънят ти те издава, но не се тревожи, това е само сън.
АнонименСънувах пресен, отворен гроб
Кошмарен сън измъчващ те, болест, тревоги, предизвикани от други хора, студенина. Не допускай да те наранят, предвестник за бъдещо събитие, което ще стане, ако не го предотвратиш. Бъди внимателна.
АнонименПаднаха ми зъбите и илизаха нови
До сега думите излизащи от устата ти са били полезни, но новите ти думи ще се изопачават, ще се разбират погрешно. Това ще те смущава, но всяко зло за добро, ти си достатъчно силна за да се справиш с проблема.
АнонименУмрели плъхове на живо и насън
Страх и боязън, а червеният цвят е истина, само вие си знаете и наистина другите не го виждат това. Защо толкова много нерешителност от ваша страна и страх от заобикалящата ви среда. Променете нещата. Първо започнете да мислите положително, дори и да има проблем, дори и да има после подредете приоритетите си и забравете, че виждате плъхове. Не се оставяйте да ви подтискат неудачите, вкарайте положителното мислене и нещата ще започнат да се оправят. Сънят ви е знак за промени на самите вас предупреждение, че ако не го направите, ще ви се наруши баланса на тялото и ще страдате. Могат да се оправят нещата и ще се оправят, ако вие решите.
АнонименНепрекъснато сънувам кошмари
Добър съвет от г-н Грозданов. Аз бих добавила и малко таблетки против депресия, не се шегувам. За да се справиш с кошмарните сънища трябва да имаш желязна психика, но имаш ли я пък няма да имаш кошмари, за това започни с това като начало. Не се питай защо все у вас се случва, няма значение къде си, не е проблема в мястото където се намираш, а в теб. И кошмарните ти сънища са сигнал за това, те са като аларма преди пожар. Вземи мерки.
АнонименПроблеми с гаджето
Нищо определено за теб, но показва какво е гаджето ти, негова черта, която не я показва много често. Предупреждение за теб да не му се връзваш и, че не си заслужава да се тормозиш.
АнонименВидях си погребението
Не е само прераждане, но и поглед в бъдещето, няма страшно, не се плаши, нищо няма да стане. Има такива моменти да погледнеш в миналото или бъдещето. И в двата случая е интересно да се видиш как си изглеждала.
АнонименБаща ми и крокодили
Крокодили или змии олицветоряващи в сънищата интриги, лоши приказки. Хубавото е, че не влияят на баща ви, не могат да му навредят.
АнонименСкандал с любим
Предупреждение, че е ревнив, внимавай.
АнонименСънувах, че плувам във вода пълна с малки и големи змии
Проблеми и приказки, на които няма да обръщаш внимание и няма да се забъркваш. Това ти показва съня.
АнонименЗа тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душа
Всеки гадател които взема пари е измамник истинският гадател помага на хората от сърце той вижда напред и предпазва от злините в замяна хората му се отплащат.....До сега не знам да има такива гадатели няма все още няма . И не си давайте парите на измамници погледнете себе си правете равносметка на живота си подредете приоритетите си справяйте се сами живейте в мир със себе си и хората около вас и променяйте посоката винаги когато тя ви носи само злини.Лошото и злината не идват от вас самите а са причинени от други хора а вие не сте се предпазили от това и много често не правите нищо за да промените това.Хората не се раждат лоши те стават лоши и стават тесногръди но могат да бъдат и добри ако пожелаят разберете ВИЕ хора имате само един живот и не го живейте в гняв,разпри,злоба, омраза а се усмихнете когато станете сутрин и благодарете,че виждате светлината,че дишате.
АнонименЗа тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душа
Здравей радвам се ,че си щастлива имала си проблеми и не си могла да ги преодолееш сама и това те е подтикнало да потърсиш друг нестандартен начин да ги оправиш.Потърсила си помощ от така наречената ясновидка после нещата са се оправили.Свързваш го с ходенето ти при нея но не си ли се замислила, че това е бил пътя които е трябвало да извървиш докато получиш щастието и не на последно място силата но мисълта,желанието.Всичко е едно съвпадение момента на срещатата ти с тази жена и предстоящите хубави неща но това е твоята съдба и твоят път а не заслуга на врачката и ако ти можеше да веждаш в бъдещето щеше да бъдеш спокойна и да чакаш.
АнонименПредскажи бъдещето
Като се има в предвид скоростта, с която се размножават циганите от страх да не се затрият да така ще е. За тях е важно да се възпроизведат и са на принципа на оцеляването. Не ги интерисува да си образоват децата, да плащат за обучение, само да се възпроизведат. Като хлебарките са безполезни и паразитни, не подлежат на интегриране. Но ще ви кажа след още малко време да речем 2 г., ще им се стъжни съвсем. Няма да лежат на аз съм социално слаб или гласоподавател, ще трябва да се нагодят към законите на обществото няма да имат избор, всяко начало си има и край, а той наближава. Бъдещето на измисленото Народно събрание е катастрофално. От догодина ще започне да го трансформират, да го свиват, а също така и много раздутата администрация. До сега не пипаха себе си, но сега ще се наложи. Ще имаме сблъсъци, хаос и това няма да могат да овладеят, вече управляващите ще трябва да се плаща за 24 г. геноцид към народа и няма да могат да избягат. Правителството ще направи поредното решение и това ще взриви бомбата, но няма да кажа точно за какво ще е.
АнонименСън с извънземни
Извън земните са от филмите, но борбата, която си водила си е твоя. На сън се бориш защото не си успяла да го направиш когато си будна, а само стискаш зъби и трупаш и си го изкарваш на сън. Унищожила си нещо, което те е застрашавало още в зародиш, бъди по - смела в реалния живот, не в сънищата.
АнонименДушата ми се пренася на друга планета
Добре дошъл от другата страна. Много надалеч си пътувал и все пак няма страшно, ние сме само наблюдатели на това, което става с нашата планета и около нея.
АнонименМного често сънувам 1 сън
Не знам от колко време се повтаря този твои един и същ сън, но показва, че в бъдеще ще победиш в нещо и ще имаш награда.