Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че съм с гаджето на най-добрата ми приятелка

Сънувах, че съм с гаджето на най-добрата ми приятелка

  • 17.11.11 09:35#1BaHeCaBaHeCaНовакРегистрация: Град: -Отговори: -Сънувах, че съм с гаджето на най-добрата ми приятелка Сънувах, че сме в училище и сми при стаята по български език, когато гаджето на най-добрата ми приятелка дойде и започна да ми говори : няма ли да ме прегърнеш нали сме заедно после ме целуна. Приятелката ми обаче не беше там. Аз нито го харесвам нито нищо просто сле добри приятели но ми стана гадно. Не бих казала на приятелката ми( за да не ми се расърди.Но просто ми е неубяснимо ?!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.11.11 01:29#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 26.04.11Град: -Отговори: 17от: Сънувах, че съм с гаджето на най-добрата ми приятелка Пази се от провокации и не вярвай на никого освен на себе си, не споделяй своите желания особено с приятелката си дори да я смяташ за най - добрата ти приятелка. В реалността не желаеш гаджето и, но подсъзнателно той те привлича, а сънят ти те издава, но не се тревожи, това е само сън.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.11.11 03:04#3neznaikoneznaikoНовакРегистрация: 29.11.11Град: -Отговори: 23от: Сънувах, че съм с гаджето на най-добрата ми приятелка Малко е сложно и може да не ме разбереш правилно, но ситуацията е следната:
    предстои ти важна крачка на този етап от съществуването ти, ще се наложи да простиш на някого и да го оставиш завинаги, а пътят ти ще се отвори така както го искаш.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest