Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън с писмо от Ванга

Сън с писмо от Ванга

  • 18.11.11 11:25#1bogi bogi НовакРегистрация: 18.11.11Град: -Отговори: -Сън с писмо от ВангаСънувах, как се литам из някакви подземия, нагоре надолу и търся някаква тайна. В началото бях сам, а по-късно от някъде започнаха да идват и други хора. Накрая се озовах заедно със майка ми в някаква каменна стая с олтар.

    Когато коленичех от олтара се издигаше някакво писмо, написано от Ванга. Но ако се изправех то се скриваше в камъка. Затова реших да затворя очи и да се моля то само да дойде при мен. Това не стана и майка ми го взе и аз го прочетох. Беше доста дълго и го четох с интерес и ме побиваха тръпки. Ставапе дума за живота и как трябва да се живее. Имаше разни латински имена написани с черни букви и под тях се обесняваше нещо.

    Помня, че пишеше, че всички си мислим как нещата ще се оправят, но всъщност беше казано как това е илюзия и всичко ще става по зле.

    След като го прочетох то изчезна и ми се отпечата на лявата ръка, където продължавах да го чета и се опитвах да го запомня, но то постепенно избледяваше и накрая се събудих.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.11 10:48#2HristinaHristinaНовакРегистрация: 19.11.11Град: ТроянОтговори: 1от: Сън с писмо от ВангаТова е разкошен сън според мен - лявата страна е страната на интуицията, майката е защита. Това, че писмото на Ванга е бягало от теб значи, че не си дорасъл/а до мистичните показания, които те очакват, но трябва да се довериш на майка си да ги осъзнаеш. Подземията винаги са свързани с подсъзнанието.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.11.11 01:19#3miglenamiglenaНовакРегистрация: 26.04.11Град: -Отговори: 17от: Сън с писмо от ВангаДа видял си послания значи, но не си ги разчел, очакваш нещо по - добро. Искаш нещо да се оправи, но не става, стигаш все до задънена улица и на края очакваш друг да оправи нещата. Няма да стане така, не чакай, оправи всичко сам това ти показва съня. ОтговорОтговор с цитат
  • 22.11.11 02:58#4мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Сън с писмо от ВангаДоста странен сън си сънувал.
    Аз си мисля, че е добър сънят ти коленичил си пред олтара това е добър знак, старата сграда това е ново начало нещо от рода на лична придобивка като кола имот наследство. За писмото ми е доста интересно явно си вярващ човек и това да сънуваш Ванга е голяма чест, дори само нещо написано от нея те прави специален. Струва ми се, че не вярваш достатъчно в себе си, в своите възможности. На доста много неща си способен и особено с помоща на хората около теб, които те обичат. Мисля си, че си на прага на нещо ново, ново начало, което го чакаш доста дълго, но има едно но. Това писмо именно ти подсказва да не спираш, да си упорит и тези две трудности, които са те сполетяли в личен план, явно ти знаеш кои са, да не те отчайват, а да те правят още по- силен.
    Повярвай в себе си и ще успееш. Успех.
    Меги
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.11.11 02:56#5neznaikoneznaikoНовакРегистрация: 29.11.11Град: -Отговори: 23от: Сън с писмо от ВангаПрочети "Mътят на душите" (:айкъл Kютън) изд."Аратрон", Iофия 1997г.
    и "Тайният живот на нероденото дете"(Томас Върни)1981г.
    - ще си изясниш нещо, което ти липсва.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.01.12 12:41#6ГосподиноваГосподиноваНовакРегистрация: 31.12.11Град: -Отговори: 8от: Сън с писмо от ВангаСпоред мен този сън е едно предупреждение, че нещата от миналото трябва да бъдат решени и приключени от самите нас, защото иначе е илюзия, че ще се оправят от самосебе си. Миналото винаги ще поставя нерешените си проблеми пред Вас в моментите, когато сте снишен (а не изправен) и не можете да се защитите адекватно.
    Хубаво е, че искате да ги видите тези проблеми чрез писмото.
    Древността е казала "Моли се и работи" - в този ред! Но нито само молитва, нито само работа!"Моли се и работи"
    Лявото винаги е знакът на миналото. А дясното е на бъдещето (затова сънувате писмо от Ванга - като писмо от бъдещето). Спомнете си, че Христос кара апостолите да хвърлят мрежите от дясната страна на лодките (защото това е бъдещето - там е рибата), а те хвърлят само от лявата и все изваждат празни мрежите си.
    Така че, дерзайте!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest