Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душа

За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душа

  • 06.10.11 07:33#1SilviyaSilviyaНовакРегистрация: 06.10.11Град: СофияОтговори: 2За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравейте на всички от този форум,

    Знаете ли иде ми да крещя от щастие, от радост. Толкова съм щастлива. Сега ми се насълзяват очите, като пиша това, което искам да ви споделя.

    Моя приятелка ми даде имейла на тази жена Даниела - ясновидка, тук от този сайт и аз се свързах с нея и реших да отида. Толкова проблеми имах и като че ли ми се натрупваха и натрупваха още. Сутрин ставах като смазана и без желание за нищо. И така, казах си, какво пък толкова пари съм давала и по други гледачки, знам ли, може би и по скоро вече нямах изход. И така оказах се при нея. Това, което през тези горе долу 30 мин ми каза тя не успях да го осмисля и си казах почти на излизане: Хм това, което ми казва, като че ли не се отнася за мен. Тя ме изпрати до външната врата погледна ме в очите и ми каза: Виждам, че не ми вярваш и ме помоли да изчакам няколко минути.

    На връщане държеше в ръката си един плик и ми каза “Моля те, къпи се с това три дни, следващите 3 всяка вечер чети това, което съм ти сложила вътре. Преди да минат 9 дни момчето, което обичаш ще ти се обади и ще те помоли да поговорите. Не забравяй, че той много те обича, но вината да се отдръпне е твоя. За това, че не ти върви е защото избързваш без да мислиш. ТУК ЗНАЕХ ЧЕ ТЯ ИМАШЕ ПРАВО.

    И за това, което съм ти сложила вътре пари няма да ти взимам, за да се научиш да вярваш в хората и да се отваряш към тях. Когато решиш, че можеш да ми се довериш, върни се.
    Да ви кажа тръгнах си малко засрамена. Тогава си дадох сметка, че съм горделива и в живота и със брат ми и със хората, които ме обичат повече отколкото аз тях. Разплаках се. Плаках почти до спирката. В автобуса си мислех за това, което тя ми говореше. На седмият ден ако искайте вярвайте, ако искате не, ми се обади Венци и се разбрахме.

    Минаха дни и аз се върнах при тази жена. Извиних и се защото се срамувах от нея, но тя ме погали и ми каза: Въпреки горделива ти си силна. Аз само ще ти отворя пътищата, а ти върви по тях с разума си.

    Извинявам се, че това стана като разказ, но тези пари, които похарчих при тази жена бяха най-приятно похарчените, или не по скоро си купих урок за живота с тях. Най-голямата ми инвестиция. Започнаха да ми се подреждат нещата и сега виждам смисъла зад всички думи, които ми беше казала тази жена.

    Щастлива съм, мислиме за сватба и вярвайте ми хора тя е първият човек, който ще поканя.............
    ЩАСТЛИВАААААААААААААААААААААААААААААА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМММММММММММММММ.
    БЛАГОДАРЯ ТИ ДАНИЕЛААААААААААААААААААААААААААА
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.11 01:15#2inranxaninranxanНовакРегистрация: 15.08.11Град: -Отговори: 39от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаАман от измислени истории, аман от самореклама, аман от измамнички, при които да ви изцицат и последните парички.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.11 01:57#3vqrna na isus vqrna na isus НовакРегистрация: 22.08.11Град: ПерникОтговори: 32от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаinranxan :Аман от измислени истории, аман от самореклама, аман от измамнички, при които да ви изцицат и последните парички.
    Евала, един да има с разум.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.11 08:27#4zekizekiНовакРегистрация: 19.11.10Град: -Отговори: 2от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЕй, я не завиждайте на момичето.ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.11 09:13#5ВикторияВикторияНовакРегистрация: 11.10.11Град: -Отговори: 1от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаАз се извинявам, но за пръв път влизам в сайта и прочетох историята ти. И искам да те помоля и аз за координатите на Даниела, че нещо не мога да намеря.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.10.11 01:08#6SilviyaSilviyaНовакРегистрация: 06.10.11Град: СофияОтговори: 2от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЕто ви телефонът и мейла и.
    0877551708,
    danielavas@abv.bg.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.10.11 10:00#7monmonНовакРегистрация: 09.01.11Град: -Отговори: 6от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаAaaахахаха
    Това е съъщата ясновидка, дето сама си беше постнала реклама преди седмица - две пак тука във форума. Голям смях.
    Този път реши да пробваш друга тактика, а ? :n: :n: :n:
    http://forum.sanovnik.bg/t-1185
    Забележете, жената която благодари на ясновидката, както и "vikiviki", която пита за координати, са си направили профил тука по повод тая тема, тъй като това са им първите мнения във форума.
    Маааааайко, абе жена, то бива ли да ни взимаш за толкова прости ?
    А историята, просто няма да коментирам.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.10.11 08:50#8SilviyaSilviyaНовакРегистрация: 06.10.11Град: СофияОтговори: 2от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаВижте какво ще ви кажа. Благодарностите към тази жена съм ги писала аз. Защото наистина ми се е случило, защото наистина съм доволна и съм реален човек. Не се крия зад скапани имена и номера. Оставила съм си и реален мейл.
    И знаете ли какво си мисля, че вие без значение дали сте момче или момиче, не сте добър човек. И така не се прави. Ако имате някакво доказателство, че това е точно така изложете го с достойнство. Да, аз получих много писма от хора, които искаха да се свържат с тази жена и съм и дала координатите и ще продължавам да го правя защото всеки има право на малко щастие. ВСЕКИ. А на хора, като вас им остава единственото право да бъдат осмивани. Направо ми се виждате страшно жалко същество.
    Тук искам да призова всички, които са се свързали от този форум с тази жена и да изразят мнението си.
    Толкова ми е обидно, че няма накъде. Все пак съм пълнолетна и мога сама да изразявам мнение, без да е нужно някой да ми го налага.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.10.11 01:11#9jakijakiНовакРегистрация: 14.10.11Град: -Отговори: 3от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаСпоред мен трябва да вярваш единствено на себе си и на Бог. В Библията го пише. ОтговорОтговор с цитат
  • 15.10.11 02:31#10desislavadesislavaНовакРегистрация: 09.10.11Град: -Отговори: 2от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаАз се свързах с тази жена и искам да ти кажа, че е толкова реална, колкото дори не подозираш. Съветвам те да опиташ и ще разбереш, че няма лъжа и измама. Но все пак, всеки има право да изказва мнение, но с явни доказателства.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.11.11 08:20#11мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаБи ли ми дала имейла на тази ясновидка, моля ?ОтговорОтговор с цитат
  • 13.11.11 10:21#12monmonНовакРегистрация: 09.01.11Град: -Отговори: 6от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаnefertiti-ra :Вижте какво ще ви кажа. Благодарностите към тази жена съм ги писала аз. Защото наистина ми се е случило, защото наистина съм доволна и съм реален човек. Не се крия зад скапани имена и номера. Оставила съм си и реален мейл.
    И знаете ли какво си мисля, че вие без значение дали сте момче или момиче, не сте добър човек. И така не се прави. Ако имате някакво доказателство, че това е точно така, изложете го с достойнство. Да, аз получих много писма от хора, които искаха да се свържат с тази жена и съм и дала координатите и ще продължавам да го правя защото всеки има право на малко щастие. ВСЕКИ. А на хора, като вас им остава единственото право да бъдат осмивани. Направо ми се виждате страшно жалко същество.
    Тук искам да призова всички, които са се свързали от този форум с тази жена и да изразят мнението си.
    Толкова ми е обидно, че няма накъде. Все пак съм пълнолетна и мога сама да изразявам мнение, без да е нужно някой да ми го налага.

    Това дали ти се реална или не, никой не го оспорва. Не ми изглеждаш на бот.
    Виждам, че ти си ги писала, най-малкото имаш същия прякор и аватар!
    Кои са тези скапани имена и номера, зад които не се криеш ?
    О, да! Мейлът ти е реален, няма съмнение.
    Но това, което казваш по никакъв начин не е достоверност за твоята самоличност. Най-малко пък мейла ти. Аз имам около 6-7. И аз също съм релна и това горе пак аз съм го писала ? Но коя съм аз, знаеш ли ?

    Браво за заключението ти, че не съм добър човек.
    Аз излагам мнението си и имам свободата да го направя по всякакъв начин, освен ако не обиждам някого.
    Нямам доказателства, освен интелекта си. И как по-точно се прави, би ли ми обяснила ?

    Вярваш ли наистина, че щастието, за което ти говориш се крие в една ясновидка ? Отиваме при такава, гледа ни и - и ние откриваме щастието! - НЕ! Понякога имаме нужда от помощ, но до щастието си стигаме сами! И никой не може да ни помогне, ако сами не си помогнем! В този ред на мисли, една ясновидка не може да ни помогне, а най-малко пък да ни направи щастливи.
    По никакъв начин не смятам, че съм осмяна. Хората доста често критикуваме другите заради своите собствени страхове, ако ме разбираш какво искам да кажа, ако някой е осмян, това най-малко съм аз.
    Не знам какво те накара да заключиш, че съм жалко същество и не съм добър човек. Но споко, аз не се обиждам и ти прощавам! Тъй като съм запозната, че хората често нападаме и обиждаме, когато се чувстваме застрашени.
    И какво забелязах, трите потребителки с позитивни коментари и въпроси относно съответната ясновидка, освен че тук са им първите коментари във форума, те са регистрирани съответно на 06.10.11 , на 09.10 и на 11.10. И "трите" зодия Стрелец. Съвпадение? Нищо случайно няма :]

    Проблемите и трудностите в живота ни не са случайни! Тях ги има за да бъдат отработени и да ни направят по-силни. Не можем да бягаме от тях, да ги заобикаляме, или пък да се примирим и да си ги мъкнем с нас.
    Не може и някой друг да ги преодолее вместо нас.
    Около нас винаги има знаци, трябва да се научим да ги виждаме и да приемаме предизвикателства.
    Няма случайни неща.
    И ще завърша коментара си с една мисъл.

    "Най-добрият начин да предскажеш бъдещето си е да го изобретиш!"
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.11 05:43#13мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаРАЗБЕРЕТЕ ХОРА
    ИСТИНСКАТА ЯСНОВИДКА НЕ ВЗИМА ПАРИ
    А ОТ СЪРЦЕ ПОМАГА НА ХОРАТА КАКТО СМЕТНЕ ЧЕ Е ДОБРЕ ВИЕ ДАЛИ ЩЕ Й ПОВЯРВАТЕ ИЛИ ЩЕ ГО СМЕТНЕТЕ САМО ЗА СЪВЕТ ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ
    АЗ ЛИЧНО НИКОГА НЕ СЪМ СЕ НАРЕКЛА ЯСНОВИДКА
    И НИКОГА НЕ СЪМ ВЗИМАЛА ПАРИ ПОМАГАМ КАКТО СМЕТНА ЗА ДОБРЕ
    ТУК СЪМ ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ В ТОЗИ САЙТ НИКОГА НЕ СЪМ СИ И ПОМИСЛЯЛА ДА СИ ПРАВЯ РЕКЛАМА
    ЗАЩО ВЯРВАТЕ НА САМОНАРЕЧЕНИ ЯСНОВИДКИ ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА ЗНАЙТЕ ЧЕ САМО КАТО ВИДЯТ КЛИЕНТ И ГО ИЗУЧАВАТ КОЛКО ЛИ ЩЕ Й ДАДЕ ПАРИ ХИЧ НЕ ГИ Е ЕНЯ ОТ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ НО МОГА ДА КАЖА ЕДНО ДОБРО ЗА САМОНАРЕЧЕНИТЕ ЯСНОВИДКИ
    МНОГО ДОБРИ МАНИПУЛИСТИ СА МОГАТ ДА ТИ ИЗКАРАТ И ПОСЛЕДНИЯТ ЛЕВ ОТ ДЖОБА БЕЗ ДА СЕ ОСЕТИШ КАТО НАЙ ХИТРИЯТ НОМЕР ИМ Е ПЪРВИЯТ ПЪТ ДА НЕ ТИ ВЗЕМЕ ПАРИ ЗАЩОТО ЕДИ СИ КАКВО НО ВТОРИЯТ ЩЕ Й ГИ ДАДЕШ И ТО ДОБРОВОЛНО В ТРОЕН РАЗМЕР АЗ НЕ Я ПОЗНАВАМ ТАЗИ ЯСНОВИДКА А И НЕ ИСКАМ НО ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ РЕАЛНОСТТА И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ВИ ОБЪРКАТ ЖИВОТА ВИ ЗАЩОТО ТОВА СЪЩО ИМ Е ТАКТИКА ТАКА ДА ТЕ ОБЪРКА В ЛИЧЕН ПЛАН ЧЕ ПОНЕ ОЩЕ ПЕТ ПЪТИ ДА ОТИДЕШ ПРИЯ НЕЯ С ПАРИЧКИ И ТО ДОБРОВОЛНО ДА Й ГИ ДАДЕШ
    МЕГИ
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.11.11 11:35#14desislavadesislavaНовакРегистрация: 09.10.11Град: -Отговори: 2от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаАз имах честа да се свържа с тази жена и мога да кажа, че е един прекрасен човек, на който ще съм благодарна много. Една стотинка не ми е взела и отдели от безценото си време да ми помогне с каквото може. Така, че не виждам какво толкова се коментира. Да, съгласна съм, че има и такива, които нищо не разбират и ти взимат само парите, но искам да кажа, че преди да говорите какви ли не неща за тази жена, защо просто не се свържете с нея и съм убедена, че ще промените мнението си. Аз съм и благодарна много, помогна ми много, за което много, много и благодаря от сърце.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.12.11 09:32#15miglenamiglenaНовакРегистрация: 26.04.11Град: -Отговори: 17от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаВсеки гадател които взема пари е измамник истинският гадател помага на хората от сърце той вижда напред и предпазва от злините в замяна хората му се отплащат.....До сега не знам да има такива гадатели няма все още няма . И не си давайте парите на измамници погледнете себе си правете равносметка на живота си подредете приоритетите си справяйте се сами живейте в мир със себе си и хората около вас и променяйте посоката винаги когато тя ви носи само злини.Лошото и злината не идват от вас самите а са причинени от други хора а вие не сте се предпазили от това и много често не правите нищо за да промените това.Хората не се раждат лоши те стават лоши и стават тесногръди но могат да бъдат и добри ако пожелаят разберете ВИЕ хора имате само един живот и не го живейте в гняв,разпри,злоба, омраза а се усмихнете когато станете сутрин и благодарете,че виждате светлината,че дишате.ОтговорОтговор с цитат
  • 18.12.11 09:58#16miglenamiglenaНовакРегистрация: 26.04.11Град: -Отговори: 17от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравей радвам се ,че си щастлива имала си проблеми и не си могла да ги преодолееш сама и това те е подтикнало да потърсиш друг нестандартен начин да ги оправиш.Потърсила си помощ от така наречената ясновидка после нещата са се оправили.Свързваш го с ходенето ти при нея но не си ли се замислила, че това е бил пътя които е трябвало да извървиш докато получиш щастието и не на последно място силата но мисълта,желанието.Всичко е едно съвпадение момента на срещатата ти с тази жена и предстоящите хубави неща но това е твоята съдба и твоят път а не заслуга на врачката и ако ти можеше да веждаш в бъдещето щеше да бъдеш спокойна и да чакаш.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest