Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън с извънземни

Сън с извънземни

  • 15.09.11 11:48#1Фатме СалиФатме СалиНовакРегистрация: 25.07.11Град: -Отговори: -Сън с извънземниАз пък снощи сънувах, че се бия със извънземни. Изглеждаха странно, доста по-високи от хората. Не знам защо го раздавах като нинджа и ги убих (явно много американски филми съм гледала).

    След това се отвори някаква дупка в небето, в която се виждаше друга планета подобна на нашата и от която се спуснаха 5 червени големи яйца със светеща в жълто сърцевина. Така де, извънземни яйца, пратени за да може извънземните да се излюпят тук и да ни избият. Съответо започнах да унищожавам яйцата. Вътре в черупката беше някакво месесто с уста без зъби... Разрязах го на няколко парченца, за да съм сигурна, че е мъртво. Другото, което си спомням е, че две от яйцата са в сестра ми и изведнъж се оказваме в къщата на село. Баба ми иска яйцата и сестра ми ѝ ги подава. След това яйцата изчезват и аз започвам да ги търся, пак правейки се на "нинджа"... И се събуждам... Много странен сън...

    Някой може ли да ми каже какво може да означава?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.09.11 08:13#2ВаняВаняНовакРегистрация: 06.09.11Град: -Отговори: 3от: Сън с извънземниАми ти сама си си отговорила на въпроса. Мисля, че е от филмите. Но може и да използваш съновниците за проверка на всяко нещо което си сънувала.
    Пример:
    Сънуваш ли се като нинджа, значи ще се изложиш на риск, ще преживееш опасна авантюра. Ако сънуваш нинджа, значи ще имаш скрит съперник или противник.
    Сънуваш ли се като извънземен, значи ще имаш сериозни неприятности с близките си, поради това че те не харесват предложенията и идеите ти и не те разбират. Ако видиш извънземни в съня си, значи ще преживееш вълнуващи неща. Аме те съновниците много рядко познават. В това съм се убедила.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.11.11 02:59#3miglenamiglenaНовакРегистрация: 26.04.11Град: -Отговори: 17от: Сън с извънземниИзвън земните са от филмите, но борбата, която си водила си е твоя. На сън се бориш защото не си успяла да го направиш когато си будна, а само стискаш зъби и трупаш и си го изкарваш на сън. Унищожила си нещо, което те е застрашавало още в зародиш, бъди по - смела в реалния живот, не в сънищата.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest