Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Страница 3
Сънища

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища , тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво значи, ако те лае куче насънКакво значи, ако те лае куче насън
20 Ноем.
Ако чувате насън лай на куче, независимо дали сте успели да видите кучето или не, ще имате много необичаен противник, възможно е това да е враг от миналото ви.
Сън за крокодил: символика и тълкуванеСън за крокодил: символика и тълкуване
19 Ноем.
Сънищата, енигматичното царство, където нашето подсъзнание комуникира чрез метафори и символи, често включват животни, всяко от които носи своето уникално значение. Сред тях крокодилът се очертава като мощен символ, натоварен с различни интерпретации.
Връзката между качеството на съня и физическото и психическото здравеВръзката между качеството на съня и физическото и психическото здраве
17 Ноем.
Много хора имат здравословни проблеми заради качеството на съня и дори не го съзнават. Нови изследвания върху ефектите на съня върху здравето. Профилактика на съня
Неподозирани вреди от спането на висока възглавницаНеподозирани вреди от спането на висока възглавница
09 Ноем.
Добрият сън има същото значение за здравето като здравословното хранене и активния начин на живот. Пълноценният сън е важен. Спането на прекалено висока възглавница може да се окаже вредно за вас.
Йога Нидра - изкуството на пълната релаксация и подмладяванеЙога Нидра - изкуството на пълната релаксация и подмладяване
20 Окт.
В нашия забързан, изпълнен със стрес свят намирането на моменти на спокойствие и почивка може да бъде предизвикателство. Йога Нидра, често наричана йогически сън , предлага дълбок начин за постигане на дълбока релаксация, подмладяване.
Ако сънуваш, че ти пада косата - ето какво предстоиАко сънуваш, че ти пада косата - ето какво предстои
07 Окт.
Сънищата за падаща коса са досега били обект на множество интерпретации и поверия в различни култури. Тълкуването на такъв сън може да зависи от индивидуалния опит и вярвания на сънуващия, но ето някои общи символи и тълкувания на съня за падаща коса.
Сън за червена луна - за какво предупреждава?Сън за червена луна - за какво предупреждава?
28 Септ.
Сънят за червена луна е необичаен и загадъчен. Той може да има разнообразни тълкувания в зависимост от личните емоции, опити и контекста на съновидението. За какво предупреждава сънят за червена луна?
Сън за орхидея - символика и значениеСън за орхидея - символика и значение
19 Септ.
В необятните светове на сънищата, цветята имат своята специфична символика и значимост. Сънят за орхидея също не е изключение и носи разнообразни интерпретации в зависимост от контекста на съня и личните усещания на сънуващия.
Сън за хвърчило - какво означаваСън за хвърчило - какво означава
17 Септ.
Хвърчилата са често използвани символи в различни култури и литературни произведения. Тяхната символика в съня. може да има различни тълкувания. Какво предстои, ако сънуваш хвърчило?
Какво означава да сънуваш детелина?Какво означава да сънуваш детелина?
08 Септ.
Детелината е растение, с което се свързват различни легенди и поверия. Тя присъства в много приказки и магически ритуали. Какво означава да сънуваш детелина?