Sanovnik.bg»Влюбена съм в мъжа си, но имам чувства и към бившия

Влюбена съм в мъжа си, но имам чувства и към бившия

Влюбена съм в мъжа си, но имам чувства и към бившия
Здравейте, аз съм на 32 и сам раздвоена - женена съм и съм много влюбена в мъжа си. Не можим 1 без друг двамата, но проблемът е че от 5 години работя с бившето си гадже от средното образование, когато сме 2 мата той ме прегръща, целува и аз се размекват в неговите ръце - даже и секс ми е предлагал. Кажете ми какво да правя не искам да изневерявам на мъжа си и още имам чувства към бившото си гадже. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
kim9
kim9
16.01.2014 14:11
ти вече СИ изневерила на съпруга си, нима не си даваш сметка че и прегръдките и целувките и те са изневяра ... ако беше истински влюбена в него нямаше да го мамиш
1
0
Бети от Люлин
Бети от Люлин
10.01.2014 16:26
Тези неща са за 14-23 годишните, преди да си намерят сериозен партньор в живота. На 32 си малко попревтасала за такива рискове.
Като те изхвърли мъжът ти, в случай , че разбере, което не е трудно, та ще има да се блъскаш в живота с каквито отрепки ти обърнат внимание.
3
0
Илиян
Илиян
09.01.2014 09:44
Б**лук за развлечения. Какво е стойностното в такава жена, кой иска подобно нещо в къщи?
Като не е в състояние да обича само мъжът си, нека си разпилее живота с всевъзможни хора.
2
0
maria
maria
07.01.2014 19:27
курвенска работа ..:)
Сърцето трябва да е на един,сърцето трябва да познава един и само него да обича! :)
1
0
обичам ГЪБИ
обичам ГЪБИ
01.01.2014 19:58
изневери на двамата с друг мъж!мноо ще е яко
6
0
Стефан
Стефан
29.12.2013 15:08
На първо място изневярата представлява разрушаване на духовно ниво на доверието в една връзка. Изневярата възниква, когато единият партньор продължава да вярва, че във връзката съществува честност, докато другият тайно нарушава договорката. Дори и не физически.
2
1
Евгения Стоименова
Евгения Стоименова
28.12.2013 12:28
СЕМЕЙНАТА ЧЕСТ е невероятно важно нещо,
ДОСТОЙНСТВОТО НА СОБСТВЕНАТА ТИ ПОЛОВИНКА - също .
Раздвоението не е хубаво нещо. Жената не е създадена, за да се чуди измежду двама мъже. Факторите, по които прави избора си, никак не опират само до пари и материални неща, напротив, това е най елементарното. Помисли си кой ще се усмихва на децата ти, кой ще ги учи на нещата от живота, кой ще ти разбере темперамента(това е изключително важно), кой ще те погали след първата година от връзката ви, да те има за човек, да те има за ЕДНО ЦЯЛО със себе си. Това което има, да ти го предостави и на теб.
Какво мислиш, че ще намериш в едно увлечение или пък един секс с бегло познат човек, който някога ти е бил тръпка от ученичеството, или дори и отсега ?!?!?!?
Завърших психология и с практика от 1998 с профил, точно в тази сфера. Ще си позволя, да дам по темата едно предупреждение - то няма изключения никога.
Мъжът ти ако разбере за раздвоението ти от страничен източник или от твоето държание , за въпросните сегашни отношения с миналото ти гадже, КРАЙ С ДОВЕРИЕТО МУ , поне за няколко години. Дори и без секс, както споменаваш. Има ли и крайности, те никога няма да бъдат забравени от него, ако изобщо те остави в живота си, което е малко вероятно.
На миналото ти гадже пуснеш ли аванта, той ще те възприеме за жена, готова да спи с двама, която в очите му няма да е сигурен партньор и никога НЯМА ДА ТЕ ВЪЗПРИЕМА НА СЕРИОЗНО. Ще те възприема като ДЪЛГО ПРЕЛЪГВАНА секс играчка от сайт за запознанства.
Колкото до теб, ти ще останеш с вината, която ще те прогаря, че си проиграла и предала най-ценните неща в една връзка и в живота, споменати съвсем отначало на поста ми. Ще ти се иска , да разкъсаш сърцето си и да кажеш на своя мъж истината, защото тя ще те оцапва и задушава. Ще се възприемеш за втора ръка човек.
Не искам да споменавам, че жена на тридесет и две години, особено ако е с дете, шансът да създаде здраво семейство с подходящ човек е едноцифрен процент, но от малките единични цифри.
Съветът, който ти даде Христина от миналите постове, е просто най-доброто, което можеш да направиш - махаш безцеремонно всичко, относно възможна комуникация с този човек, съобщаваш му за това, след което както му е редът, се привързваш към мъжът си, когото обичаш.
ИЗНЕВЯРАТА Е, КОГАТО ДОПУСНЕШ НЯКОЙ В СВОЯ ЛИЧЕН ЖИВОТ, КАКТО И В ИНТИМНИЯ СИ ЖИВОТ, РАЗЛИЧЕН ОТ ЧОВЕКА, С КОГОТО ПРЕД ГОСПОД СТЕ СТАНАЛИ ЕДНО ЦЯЛО.
Не е само до секса изневярата, макар, че той те заклеймява. Вникни в думата:

ИЗ - НЕ - ВЯРА
6
1
Соня
Соня
27.12.2013 22:17
От 5 год работиш с бившото си гадже... прегръща те целува те и какво ти предлага? Секс.... Имаш до себе си стойностен мъж и съпруг готова ли си да го загубиш за да правиш секс с мъж който не ти предлага нещо повече? Ще те мине и ще замине? Предлага ли друго? Казва ли ти остави го омъжи се за мен искам деца от теб? На 32 си опичай си акъла да не съжаляваш по - късно. Изневярата може да ти се размине а може и да е фатална. Ти си решаваш. Според мен се дръж достойно и спазвай дистанция с бившото гадже. Не го оставяй да те мачка когато му кефне.
7
1