Sanovnik.bg»Влюбена съм в мъжа си, но имам чувства и към бившия

Влюбена съм в мъжа си, но имам чувства и към бившия

Влюбена съм в мъжа си, но имам чувства и към бившия
Здравейте, аз съм на 32 и сам раздвоена - женена съм и съм много влюбена в мъжа си. Не можим 1 без друг двамата, но проблемът е че от 5 години работя с бившето си гадже от средното образование, когато сме 2 мата той ме прегръща, целува и аз се размекват в неговите ръце - даже и секс ми е предлагал. Кажете ми какво да правя не искам да изневерявам на мъжа си и още имам чувства към бившото си гадже. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 18:01
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
Таня
Таня
01.02.2014 18:38
Никой от трима ви не заслужава това.Ти живееш в лъжа, която тегне като дамоклиев меч над вас.Спомни си защо се раздели със старото си гадже. Само това може да се окаже недостатъчно, но помисли какво те накара да се разделиш с него или той не беше достатъчно активен или те заряза...Постави граници в контактуването ви и му кажи , че не можеш да търсиш нова работа само защото той е решил, че е пропуснал нещо с теб.
0
2
kenobi
kenobi
01.02.2014 16:04
Не трябва да се поддаваш,все пак си имаш семейство.После ако те разбере съпругът ти,как ще го гледаш в очите.Този въпрос задавала ли си си го?Не прави грешни стъпки защото после връщане назад няма да има,от теб си зависи...
0
0
мая
мая
29.01.2014 16:42
Ти си откровена класическа к**ва, която търси някой, който да я излъже, че не е такава. То няма с какво друго да се олицетвориш.
4
1
нуцо
нуцо
23.01.2014 09:41
Ударно по главата и го пращаш у лево. Като си имаш мъж, що ти е неаккъв спомен от пуберските години. Жените със увереност в себе си не подлитат по разни пиклъовци, дето се мъчат да им развалят семейството.
1
2
нуцо
нуцо
19.01.2014 10:01
прави го така че никой да не разбира,а не прегръдки и целувки показно.само ударно веднъж на 2 месеца...
0
0
kim9
kim9
16.01.2014 14:30
хахахаха как е вазможно да си мислиш че все още не си изневерила на човека... попитай го него а, да видим какво мисли той по въпроса ....
1
0
kim9
kim9
16.01.2014 14:24
нима ако разбереш че съпругът ти се целува по време на работа с някоя колежка би ти било все едно? или ще кажеш, а не те щом само са се целували и натискали и не са се нае*бали не ти е изневерил ...
2
0