Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Обичам мъжа си, но неговата ревност ме съсипва

Обичам мъжа си, но неговата ревност ме съсипва

Обичам мъжа си, но неговата ревност ме съсипва
Здравейте, драги читатели на Съновник. Обръщам се тук с някаква надежда, че ще получа смислено мнение за това как се справяте с ревността-ако сте жени и сте ревнувани и вие от мъжете си като мен най-добре, вие най-добре ще ме разберете.

С моя мъж сме заедно повече от година и чакаме дете. По принцип и аз съм от ревнивите, но в рамките на нормално - ако си пише с някоя колежка ми става тъпо, но си говорят за работа, така че не задълбочавам. Имам му пълно доверие, обичам го много. А той някак си. . . не ми вярва. Когато излизам без него (ние живеем заедно) веднага се почва с въпросите с кой си, къде си, какво правиш.

Разбирам, че се интересува, но това неговото е прекалено. Той постоянно си мисли, че го лъжа, че излизам с мъже вместо с приятелки, че му изневерявам. Преди време имах проблеми с едно момче, което беше влюбено в мен, въпреки че си имах приятел и той знаеше и бяхме просто приятели. Въпреки това не се спря с неговите съобщения в Фейсбук с опити едва ли не от съжаление си мислеше че бих се съгласила да съм с него.

Беше отвратително и естествено моят мъж видя един съобщенията един ден и от тогава насам е така. Постоянно му казвам, че го обичам, че никога не бих му изневерила, че не съм такъв човек. Но неговата ревност не престава, направо прекалява. Какво да правя? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Без име
Без име
08.11.2015 16:19
Това не се лекува ! Имайте търпение, бъдете много дипломатична. И мен след много години брак, ме контролират доста изкъсо, въпреки че няма причина за ревност. Особено с тия GSM-и 10 минути да не се забавя някъде - нещо да не ми се е случило. Веднага - къде съм. А аз със сигурност съм по-възрастна от майка ви.
При положение, че чакате дете, не върви да късате връзката.
Добре би било да потрсите помощ чрез църквата, но за да го направите, първо трябва да вземете причастие. Ако предприемете такава стъпка, посъветвайте се преди това със свещеник и трябва да спазвате изискванията.
В никой случай не се защитавайте с кавга и скандали, ще го изтълкува, че не го обичате. С времето дано се поуспокои.
0
1
АЗ
АЗ
11.08.2015 00:29
Всички казвате, че няма да изневерите никога ама 80% го правите....
2
0
без име!
без име!
21.07.2015 00:01
ако толкова го обичаш и държиш на този човек покажи му го!ако за теб е всичко нека бъде така!или заебаваш всичко и всички и си с него или заебаваш него?не води двойствен живот това наранява много?реши какво искаш или него или всичко друго и му го кажи и покажи?иначе ще страдаш много както и тоой! и накрая всичко ще свърщи в най лошия вариянт!казвам го от опит и то с години!
5
2
Виктор
Виктор
14.06.2015 12:56
дали сте му повод и е нормално да ревнува и аз ревнувам жена си това е знак че я обичам и си браня територията
3
7
Райна
Райна
12.06.2015 08:23
Е как ще не му е доказала? Това, че той преценява фактите и го е страх да не я изгуби и се побърква от ревност, не означава, че тя е виновна да стане така. В крайна сметка ти му даваш нужната свобода, за да му покажеш един вид от какво се нуждаеш самата ти, но той приема нещата по - друг начин.
7
0
Juja
Juja
12.06.2015 01:50
Дори да ти пиша че няма смисъл от такъв човек да те ревнува ок нормално е но прекалено много не е хубаво според мен ти не си му доказала и показала в противното затова прави така
5
2
Albena
Albena
11.06.2015 12:49
Здравей, аз бях в същото полжение, но разликата е, че съм на 19г., не чакам дете и не живеем заедно. Приятелят ми много ме ревнуваше, имаше непрекъснат контрол и постоянни разпити с кого излизам, с кого си пиша, кога ще се прибера и защо съм навън. Нямаше ми доверие и непрекъснато го беше страх, че ще отида при друг. В неговото семейство майка му е тази, която готви, чисти и прави всичко вкъщи, не излиза и няма социален живот, а аз съм възпитана по съвсем друг начин. И тук дойде разликата.Преди една седмица чашата ми преля и се разделихме окончателно. И сега се чувствам много по-добре. Щастлива съм! А колкото до твоя случай, моят съвет е да поговориш с него, тъй като плановете ви явно са сериозни и не може да продължавате така. И задължително-не допускай разговора да се превърне в обмяна на обиди и викове! Проведете един наистина СПОКОЕН ИСЕРИОЗЕН РАЗГОВОР! Дано нещата се оправят, стискам палци! Успех!
7
1