Сънувах, че момичето към което имам чувства забременя

Сънувах, че момичето към което имам чувства забременя
Здравейте, аз съм момче на 17 години и през последните 2 месеца преживях доста. Станах много близък с едно момиче което промени живота ми като цяло.

Това момиче го познавам от 2 години, но един ден на училище един много добър мой приятел ме посъветва да се сближа с нея. След това отивам на репетиция (аз и тя сме танцьори) и там друго момче ми каза да се пробвам с нея.

Аз реших да направя това което те ми казаха, опознах се с нея доста, от края на октомври до сега животът ми беше като влакче на ужасите. Постоянно изпитвах всякакви емоции. Преди няколко дена аз и казах за моите чувства към нея, и се разбрахме че тя не иска нашата връзка да се превръща в нещо повече от това което сме.

Да не се отклонявам повече, снощи сънувах един страннен сън, от който се събудих посред нощ. Този сън започна с аз отивайки на репетиция, но като отидох там бяха само непознати хора и като се строявахме за загрявка аз отидох до нейното място, защото около моето място беше пълно с непознати, тя закъснява, а аз започвам да се тревожа и изведнъж тя влиза в залата бременна! Аз бях изумен, не можех да повярвам. После пък бях с нея в легло просто лежахме и аз я питах "защо, с кой, кога" и не знаех дали наистина е бременна и я натисках по корема, беше истинско и тя се радваше че ще има бебе, а пък е на 18, тя беше щастлива, а аз тъжен и започнах да плача. И се събудих.

Четох някакви чуждестранни съновници и статий, разбрах че това с човек който обичаш и е бременнен означава че вътрешно мозъкът ти знае че с този човек не можете да сте едно цяло и те подготвя за реалността когато тя ще има друга половинка и дете. Само не можах да разбера за плаченето всичко казва че ще съм късметлия. Моля ако някой може да го разтълкува този сън по-друг начин.[научи повече...]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари