Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помощ Влюбена съм

Помощ Влюбена съм

Помощ Влюбена съм
Здравейте! искам да ви споделя нещо:
Харесвам едно момче от нашия клас вече от 3 години. Още в момента в който го видях веднага привлече вниманието ми ( това беше, когато в 5 клас за пъвият учебен ден се събрахме в класната стая и ни представиха новите ученици, а той беше един от тях). От начало ми харесваше на външен вид, но с времето, когато се поопознахме и той се отпусна започнах адски много да си падам по него. Имаше и други момичета, който го харесваха, но постепенно им мина желанието (а аз тъпо и упорито си продължавам да го обичкам ). незнам какво да правя, какво ли не съм опитвала да харесвам друг, да го разхаресам(много е тъпо знам)и какви ли не глупости и така и не си признах чувствата.Той като, че ли е безразличен към мен, имаме за приятел ( а напоследък взе да го бие и хормона ииии... та сещате се че си получава пердаха ).Аз попринцип съм си мъжкарана малко и доста ги бия момчетата .В последните месеци сякаш не е толкава отдалечен, вече не се бием говорим си нормално сякаш се сближаваме.Вече сме седми клас и скоро ще се раздели класа и незнам какво да правя, просто незнам. ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ КАКЪВТО И ДА Е И ТО СПЕШНО!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Dream
Dream
03.01.2013 16:05
Ох ... и аз преминах през това. Работата при мен беше там, че харесвах момчето от трети клас. :х Продължи така до 7 включително, докато не се престраших и му казах ... стана така, че и той ме е бил харесвал, но го е било страх да ми каже. Ходихме на купони в тях, забавлявахме се, той свиреше на китара, играехме заедно футбол (преди да признаем един на друг за чувствата ни). Беше много хубаво. Докато един ден след като аз му признах всичко първа, той ми каза, също че си пада по мен. Започнаха по-чести чатове, намигвания, прегръдки, помощ в часовете. И така след 2 седмици обаче, той беше с друга. Това е друг въпрос ... след това обаче влязохме в едно и също училище и сега сме в съседни класове. Доста тъпо, но сме на здравей, здрасти ... както и да е, това е друг въпрос. Та думата ми е, кажи му, какво изпитваш, може да е взаимно :Р :) И дано имате по-голям успех от моя... :)
0
0
анонимна
анонимна
27.12.2012 15:11
Ох кой ли не е преминавал през това,та ученическата любов се помни цял живот............моето мнение е да му кажеш :))) успех
1
0
анонимчетУ
анонимчетУ
27.12.2012 13:08
това за последните месеци... и на мен ми се случва. в 5 клас-вражда, в 6-приятелство а в 7-НЕ ЗНАМ..... успокой се и му кажи... естествено ако ти искаш!:)УСПЕХ!;):)
0
0
Станимир
Станимир
27.12.2012 12:26
Признай му чувствата си! Може да не те обикне,но все пак струва си опита.И ще се успокоиш.
0
0
Инкаа
Инкаа
27.12.2012 07:57
признай му. аз бях в същото положение и бях готова да му кажа, като ме пита по телефона, но слава богу, той се престраши и ми каза, че ме харесва, и сега ходим :) дано и при вас да е така и успех ! :*
0
0
Катя
Катя
26.12.2012 19:17
И на мене ми се е случвало същото почти. И точно когато се разделяше класа ни на последната бална вечер го селунах и просто си тръгнах без да казвам нищо повече. Не влизах в скайп, фейсбук или където и да е било където го имам като контакт близо 2 седмици.Накрая се престраших и влязох най-накрая, но той не ми писа въобще.Започнахме 9-ти клас в различни паралелки, в едно и също у-ще разбира се, и започнахме да си говорим отново все едно нищо не е било,но продължавахме да се харесваме (усетих че и той изпитва същото) и най-накрая в 10-ти клас тръгнахме и още сме си заедно. Така че най-добре му кажи - и да те приеме или отхвърли отколкото цял живот да съжаляваш,че не си го направила ;)
0
0
Анонимно
Анонимно
26.12.2012 16:43
Кажи му какво изпитваш към него.Кратко точно и язно
0
0
Ветеран
Ветеран
26.12.2012 16:30
Здравей,
Искам да ти кава , че мове и да се заблудила в чуствата му към теб. По-добре е да му направиш един тест, за да си сигурна. Когато човек е влюбен , не допуска никой да се върти около обекта на чуствата му. Ето затова, помоли някоя приятелка да ти звънне по GSM-а, когато си с него, а ти се престори , че отказваш среща на някое момче. Ако ревнува е твой, но ако не показва нищо , по-добре е да си паднеш по някой друг. Никога не се унижавай, по-добре се оттегли с достойнство, докато имаш време.
0
0