Sanovnik.bg»Имам чувства към друга жена

Имам чувства към друга жена

Имам чувства към друга жена
Здравейте, първо не искам да помислите, че това е някоя лапешка история или измислица. Ситуацията е наистина объркваща за мен.

От отдавна съзнавам, че освен момчета и момичетата са привлекателни за мен, но никога не съм се замисляла сериозно над въпроса. Живея в малък град и нали знаете хората говорят, досега съм излизала само с момчета. Но преди около година се запознах с едно момиче и напоследък, т. е. в последните месеци съзнавам, че я харесвам.

Тя е абсолютно неподходяща за мен и макар да знам, че е разкрепостена и свободомислеща съзнавам, че едва ли някога нещо ще се случи с нея. Просто да бъда насаме с нея, да разговаряме ме кара да се чувствам различно. Осъзнавам, че изпитвам слабост към нея, че винаги и прощавам дори когато ме дразни и знам че не постъпва правилно/а това не е в характера ми/.

Също осъзнавам, че тя си има достатъчно проблеми с момчета, за да я натоварвам пък и не мисля , че тя гледа на мен по този начин. Ако може да ми помогнете със съвет ще се радвам. Може би е най-добре да се отдалеча от нея, за да не се чувствам глупаво, понеже колкото повече време прекарваме заедно, толкова по-объркана ме кара да се чувствам. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 17:59
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
Бонита
Бонита
29.12.2013 15:05
Трябва първо да си изясниш какво се случва с теб, защото това са сериозни неща, които в бъдеще могат да те объркат още повече. Може това да е нещо временно, което ти е интересно в момента, защото е различно. А може и момичето да се чувства така, когато е около теб. Разбери и това, а после предприемай каквото и да било. И още нещо искам да ти кажа, което е и най-важното- да не ти пука какво ще си мислят или кажат хората. Това си е твоя живот и ще си го живееш както ти харесва. Успех ти желая.
1
0
Wizarddd
Wizarddd
28.12.2013 12:02
Здравей, според мен трябва да разговаряш с нея не да я задължаваш,но просто в самия разговор да и загатнеш за твоите чувства и намерения,но по начин по който не би наранил и двете ви.Имал съм подобни взаимотношения и да ти кажа честно не е никак лесно да го направиш кой каквото и да ти казва.Предполагам, че държиш особено много на нея и държиш да запазите ако не друго то поне приятелските си взаимотношения така че бъди особено внимателна.Ако решиш може да пишеш тук ще намерим начин за по бърза кореспонденция.Благодаря.
0
0
Мъж
Мъж
27.12.2013 10:30
Обади ми се скъпа ! Това е номерът ми : 0882455697
4
0
маргарита
маргарита
26.12.2013 10:42
не си разрешавай да се задълбочат нещата...веднага се отдалечи...има 1000 причини за това и нито една за да се сближиш с човек,който сама осъзнаваш като...Бъди умна,една се опита да ме ухажва и после ........недей...моля те запази душата си и собственият си мир!
2
1
Вили
Вили
16.12.2013 21:48
Е, не знам нищо за чувствата към същия пол, но до колкото успявам да схвана момичето, което харесваш не е гей. Така че не се поставяй в конфузна ситуация и не давай повод да ти се подиграват.Отдръпни се ,за да не измъчваш себе си.
1
0
Vivian
Vivian
11.01.2014 03:10
Вили жените не са са ГЕЙ те са Лесбийки.Името идва от остров Лесбос/Гърция/където е живяла поетесата Сафо,която е имала слабост към себеподобните...защо не се информирате малко преди да давате мнения и съвети!
2
0
Lesbiika
Lesbiika
12.12.2013 00:49
Якооо :)
3
0
Методиста
Методиста
09.12.2013 21:53
Кажи и го директно в разговор пък каквото ще да става, не съм експерт в човешките взаимоотношения, но така мисля.Успех
3
0