Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам мъжа, в когото съм влюбена

Сънувам мъжа, в когото съм влюбена

Сънувам мъжа, в когото съм влюбена
От известно време насам сънувам, почти всяка вечер, мъжа в когото съм влюбена. Един път стоим един до друг и си говорим, в следващия сън той е с друга жена, с която се е разделил в съня, и тя обяснява какъв хубав мъж е, как хубаво прави секс и винаги се раздава. В последния сън сънувах, че ми пише съобщение в което бегло признава чувствата си към мен.

Свързвам тези сънища с дълбокото си желание да бъда с този мъж. Не мога да му призная, защото съм семейна и съм наясно с този факт и последствията, ако му кажа истината. Той с нищо до момента не показва, че има чувства различни от тези, които има към всяка една жена (негова позната, дори не приятелка).

Отношенията ни са съвсем дистанцирани - той ми преподава, нищо повече. Опитвам се да владея чувствата си, но са много силни. Просто не спирам да мисля за него, може би точно защото е "забранено". Сънувам го толкова често, предполагам защото си лягам всяка вечер с мисълта за него. Но усещам, че колкото повече минават дните, толкова повече аз започвам да се променям към мъжа си. Когато правим секс, аз мисля за другия. Когато ме погледне, аз виждам другия. И не мога да се контролирам.

Искам съвет от вас. Как да спра да мисля толкова много за него и как да се владея? Сънищата сякаш нарочно изкачат в главата ми всяка вечер, а знам, че не е редно. Безсилна съм и към чувствата си - заменям реалния образ на мъжа си с нереалния образ на мъж, когото бегло познавам. Защо?

Някой може ли да ми даде съвет? Много ще съм Ви благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
09.08.2017 15:20
Увлечение е и като цяло е нормално за дълги връзки. Реално сама трябва да решиш какво ще правиш. Сложи картите на масата пред себе си - искаш ли наистина да напуснеш мъжа си и причината този мъж ли е, или е друга. Ако човекът до теб не ти носи удовлетворение, решението не е да го замениш с друг. Това е просто оправдание. Ако обаче искаш да го задържиш, действай на принципа - далеч от очите, далеч и от сърцето и стой далеч от инструктора.
0
0