Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена

От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена

От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена
Здравейте на всички. Минавам направо към моята история. Преди месец с една моя приятелка решихме да отидем в една градинка да си приказваме. Преди да седна на една от пейките минах покрай една жена и незнам как, но погледите ни се засякоха.

Тази жена беше с много странни очи нито зелени, нито сини без точен цвят. Докато ме гледаше каза нещо на някакъв език обарна се и си трагна. След няколко минути ми стана лошо, зави ми се свят направо неможех да стоя на краката си и едвам се прибрах в къщи.

Така се чуствам вече месец и не се издържа. Нямам сили все ме боли главата, вие ми се свят и ми става лошо. Моля ви кажете ми какво е това и какво да правя. Предварително ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (45)

Изпрати
velizar
velizar
17.01.2016 17:35
moga davi ot uro4asam za 20 leva s1bota me 4akaite na patrqrx eftimi 12004as na obqt
0
1
мая
мая
01.11.2015 18:52
Вземете си котка в къщи тя премахва хипнозията!и немогат да ви хипнотезират ако неискате.
0
0
кон нец
кон нец
03.10.2015 13:32
Вържи си червен конец на дясната ръка
0
0
rita
rita
06.11.2014 09:45
Имала съм подобен проблем.Урочасването се премахва като си измиеш очите с течаща вода от чешмата и минава веднага .
0
5
Методиста
Методиста
30.12.2013 14:35
Задължително отиди на отоневролог ако не си
Няма уроки не си въобразявай просто с вестибуларния не си добре
Това е и знам как се чустваш, повярвай ми
13
11
AZ
AZ
19.12.2013 20:04
Другата молитва е против уроки:
„Обвита съм в плътна огледална обвивка, която от-
блъсква всичко лошо."
При уроки прошепнете над вода и се умийте: „Сама
се насметох, сама се награчих, сама ще си помогна."
4
8
Преродена
Преродена
03.12.2013 01:23
Крис, много лоша енергия ти е изпратила тази жена.Така го чувствам.
Аз също много страдам от това.От мен един съвет, ходи само при жена която изповядва твоята вяра.Научи молитвата "Отче наш" и се моли всеки ден - сутрин и преди сън,а и по всяко време,когато се почувстваш зле.Аз също призовавам архангел Михаил и Рафаел.Моли ги да те изчистят от всички низши енергии.Много помагат. Можеш да прочетеш за тях.Преди да излезеш моли се Бог да те пази от лоши очи.Измивай се със светена вода.Спри да мислиш за тази жена,визуализирай ,че нейната сянка излиза от теб и се освобождаваш от лошата енергия и никога повече няма да се върне при теб.Почувствай ръката на Бог върху главата си и,че те облива с топлина и светлина,ще се почувстваш по-добре и ще се усмихнеш.Дано намериш решение. Аз понякога забравям да се помоля и след това ми е много лошо,получавам световъртежи и сърцебиене както нищо ми няма.Дано поне малко ти помогна и преди всичко моли се с вяра!
Спазвай и съветите на Ева,не писах за тях,за да не се повтарям.
Бог да те пази и те изчисти от лошите енергии!Амин!
11
8
Ева
Ева
02.12.2013 09:13
Аз съм го преживяла, повръщах цял ден без да съм яла друго, освен една баничка.Три дена се съвземах.Също така очите на този човек бяха много черни, такива не бях срещала.Гледаше много втренчено минути.Стори ми се дълго време.Дори когато го погледнах не сваляше очи от мен.Друг път пак го видях, той с нищо не показваше, че ме е гледал втренчено.Аз се подготвих за атака да го гледам мръсно, но той не ме поглеждаше, дори седеше настрани.Това са мръсни хора, които ще отидат в ада.Намери жена против уроки, но преди всичко дръж църквата, кажи какво преживяваш точно.Иди при възрастен поп.Винаги носи тъмни очила, да не ти се виждат очите, имай нещо червено на себе си, да се вижда.Винаги след прибиране в къщи си мий очите три пъти и всеки път тръскай ръце в земята и казвай - Да не ми е уроки.Не се хвали и крий щастието си, когато се чувстваш много красива с нещо ново, не гледай никой в очите.Научи се да се пазиш.Светът на хората е много лош.Има хора, които са обладани от демони и вършат злини, те говорят неразбираеми езици.Пакостят. Много пазих бебето ми, сега вече е голямо, но му миех очите винаги.Не разрешавах да го гледат.Ние по принцип сме много красив народ, така че пази се и за бъдеще пази своето семейство.В къщи само много близки пускай.Внимавай където и да отиваш.Много хора са магьосници.Те се свързват с тъмни сили, за да могат да правят всичко, което поискат, да имат влияние.Между другото има ги във всички страни.Една германка ме гледаше на морето особено и погледна гревната ми на левия крак.Тя беше златна и блестеше.След няколко дни паднах много лошо и си ударих същия крак.Стана черен.Месеци ми седеше син.Винаги, когато излизаш навън, а и за всяко нещо си казвай молитва за всичко.Научи се как.Попитай в църквата.Така ще задействаш добрите сили да те пазят.Като станеш майка пази си децата и семейството.
12
2