Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Тази жена е чист енергиен вампир! Моля за помощ

Тази жена е чист енергиен вампир! Моля за помощ

MolyMolyНовак
Тази жена е чист енергиен вампир! Моля за помощ
Здравейте! Моята история е кратка. Преди години се запознах с една жена, тя доста успешно привлече дъщеря ми за приятелка на сина си. След което с нея бяхме като конкуренция в работата.

Аз се оттеглиха. . . но след всяка среща с нея имам главоболие, дишам тежко, дори повръщах веднъж. Започнах да се пазя от нея все едно че е вампир или нещо такова.

Не зная вече какво да правя. Чета молитви и се моля някой ден това да спре. Ако някои е преживял нещо подобно или знае как да се предпазване от такива хора нека да сподели с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,амулети,талисмани,защити,проклятие,предпазване от негативна енергия,разкриване на магия,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
1
Анонимен
Анонимен
09.06.2018 23:54
Вампир? И аз, когато се порежа смуча собствената си кръв и на мен ми е вкусно, дори веднъж опитах кръвта на сестра си, когато тя се поряза. Дори да е вампир, може да не е нашественик.
3
0
Анонимен
Анонимен
09.06.2018 00:45
Ако леенето на куршум не помогне, направо и теглете куршума. Това винаги е помагало.
Силата на курчума винаги е огромна и помага на всички във всяка ситуация...
4
0
Nezabravka
Nezabravka
31.05.2018 18:50
По-лошото може да дойде, ако наистина дъщеря Ви стане нейна снаха, тогава може съдбата й да бъде тежка. Ако свекървата е енергиен вампир, това може да се дължи и на занимания с магии, често имат нещо много общо. Такива жени обичат да владеят съдбата и живота на другите, използвайки силата на демоните, но демоните искат енергия, за да бъдат в нашия свят и да правят това, което поръчителят на магията иска. Тази енергия те си я взимат от хората, които са близо до поръчителя. Чрез поръчителя демонът изсмуква енергия от околните.
5
895
Анонимен
Анонимен
22.06.2018 16:08
Дали е сигурно това за демона и т.н, понеже на мен ми казаха , че имам много уроки. Та мисля, че знам от кой са, но при положение,че не мога да спра контакт с нея,поради гореспоменати причини. Кажете ми, моля ви какво да правя. Могат да ми направят амулет,но чак другата година на 1 празник, но до тогава? От както познавам човека не съм спряла с тежки болести, лекуват се до месец два , но...аз никога не съм страдала от такива неща, даже не ми бяха слагали система, и отведнъж тръгна всичко. Живяхме се нея , заедно до преди 5, 6 месеца и се чувствах като обгърната с отровен бръшлян..усещах негативната и енергия и добре прикритата злоба..но не можех да направя нищо. Сега се виждаме не усещам такива неща...но все пак от 2 месеца имам инфекция в ухото и не минава става сложно , защото е пробито тъпанчето и т.н и това с инф... стана точно след среща с нея, а не се бяхме виждали месеца през ,които бях в отлично здраве. Понеже написахте този коментар видях, че разбирате , моля ви дайте ми съвет! Благодаря предварително !!!
0
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
29.05.2018 16:43
Отидете да ви леят куршум, може да помогне.
1
894
Анонимен
Анонимен
29.05.2018 23:05
tova nema da pomogne
0
1