Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена

От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена

От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена
Здравейте на всички. Минавам направо към моята история. Преди месец с една моя приятелка решихме да отидем в една градинка да си приказваме. Преди да седна на една от пейките минах покрай една жена и незнам как, но погледите ни се засякоха.

Тази жена беше с много странни очи нито зелени, нито сини без точен цвят. Докато ме гледаше каза нещо на някакъв език обарна се и си трагна. След няколко минути ми стана лошо, зави ми се свят направо неможех да стоя на краката си и едвам се прибрах в къщи.

Така се чуствам вече месец и не се издържа. Нямам сили все ме боли главата, вие ми се свят и ми става лошо. Моля ви кажете ми какво е това и какво да правя. Предварително ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (45)

Изпрати
Купи си Буквар !
Купи си Буквар !
02.09.2013 17:24
Направо не мога да повярвам колко глупави и неграмотни хора на едно място. Ако ще вярвате в глупости, то поне се запишете на клас по Български език!
2
1
Наталия
Наталия
02.09.2013 14:23
Отиди в църква и помоли свещеника да ти прочете молитва, той ще прецени каква, след като му разкажеш за случилото се и побързай!
2
0
Христина
Христина
02.09.2013 14:19
И аз да кажа нещо от собствен опит, отиди в тоалетната и си напишкай пръстите, просто пръстите да с урина, сложи си ръката над главата без да си докосваш косата, дори и да я докоснеш не е фатално/и прокарай пръстите си по черепа отгоре до тила и тръсни настрани, все едно се тръскаш от вода/да махнеш лошото/. 3 пъти прокарай така ръката над главата си. Това го знам от една циганака и редовно го правех. Успех
0
1
Виктория
Виктория
02.09.2013 09:22
Направи следното - отиди на черква три пъти през три дена и помоли отчето да ти чете с благодарност към Бога, здраве и външни вмешателства. Вземи, най-добре от манастирчето "Свети Мина" светена вода, отмий си очите, челото, пий от нея и напръскай ъглите на цялата къща.
Четенето от отчето има ефект, пробван е.
Успех!
1
0
nati
nati
02.09.2013 08:03
отиди да ти чукнат яйце,веднага минава.Аз често урочасвам и ми е лошо ,боли ме глава,от това минава,повечето хора са настроени скептично ,но е истина :)
0
0
Лина
Лина
02.09.2013 03:39
Отиди в църква,кажи,че си урочасана,да ти четат Киприанови молитви-това са специални молитви против уруки,и прави това което те посъветват.Останалите неща-баене,муски и темподобни са също вид магии.Могат да помогнат за много кратко време,колкото да се подлъжеш,след което състоянието се влошава многократно.Все едно да гасиш огън с бензин.Пий постоянно светена вода,често се прекръствай.Моли Господ с твои думи,от сърце,ще се оправиш,само имай търпение.Ако прибегнеш до баячки,врачки,ходжи,или леене на куршуми,повярвай,ще стане по-зле.Това са слуги на дявола,точно като тази,която те е урочасала-от тях нищо добро не можеш да получиш.Това са вълци в овчи кожи.Успех!
5
0
venci
venci
02.09.2013 01:06
По често си мии лицето и наистина не е лошо да идеш на църква и си купи църковни свещи измисли си някаква молитва да се разкара тази негативна енергия от теб ,като си миеш лицето тръскаи си ръцете и си представяй ,че така изхвърляш лошото от теб и се старай да си казваш ,че ти си по силна от тези хора с лоши мисли.Твоята сила само може да те излекува.Ако си доста слаба и депресирана отиди до някоя баба да ти бае наистина помага.




0
1
Мариана
Мариана
02.09.2013 00:14
Отиди да ти баят три пъти при три различни жени! И ще се оправиш със сигурност !!
0
1