Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Урочасват ли ме или какво, дайте съвет

Урочасват ли ме или какво, дайте съвет

Урочасват ли ме или какво, дайте съвет
Случва се отново... сега ще ви разкажа накратко за какво става въпрос.

Сънувам кошмари, ужасяващи, будя се или просто немога да заспя. Като се случи за пръв път тази поредица от ужасни нощи си измих очите със светена вода и си вързах червен конец. Звучи малко глупаво дори за мен, но незнаех какво повече мога да направя. Кошмарите спряха.

След няколко седмици отново се почна. Забелязах, че конеца ми го няма. Най-навярно се е скъсал. Направих отново същото. Сега след около 2 месеца нещата се повтарят. С тази разлика, че сега сънищата са малко по-различни и се будя по едно и също време.. около 4 и нещо сутринта. И по-същественото е, че немога да си сложа вече конец... понеже той си е на ръката ми. Измих си отново очите със светена вода... надявам се да приключи, защото всичко това ме плаши до смърт !

Не звучи така, но преживяването е по-различно от историята. Ако някой знае нещо по темата моля да сподели. Ще се радвам, ако някой може да помогне.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Есил
Есил
05.01.2016 00:07
Така мисля
0
0
Есил
Есил
05.01.2016 00:02
Ами предлагам ти да не мислиш такива лоши неща и всичко ще е на ред
1
0
Милена
Милена
04.06.2015 08:54
Намери някой да ти бае, аз също не вярвах но след редица подобни случки повярвах и моят приятел и майка му баят, дори главоболието ми отшумява до 10 минути след като са ми баели. Човекът който ти бае просто трябва да знае какво прави и да вярва за, ако са уроки ще видиш на лицето му как той ги прогонва, прозява се, плаче и почервенява. Това де случва всеки път когато са ме хванали уроките. Може да се изсмееш но това е самата истина.
2
0
Стоян
Стоян
28.03.2015 17:12
Лей си коршум , кошмарите са плод на разраснал се стрес в теб , не се натоварвай психически .
4
0
Nataliq
Nataliq
17.11.2013 13:21
Здравейте. Случиха се някой неща от тогава. Заради уплаха, ходих да ми леят куршум. Излязоха сънищата и големият стрес. Видях фигурката... Жената ми каза, че това са уруки от лоши хора. Каза, че съм много отворена към света и ги приемам лесно. Обесни ми, че лошият сън е като предупреждение и реакция на тялото. Даде ми някои съвети. В момента съм по-добре. Случват се отново, но вече са единични, а не верижка. Благодаря ви за съветите.
3
0
ина
ина
17.11.2013 02:07
Ангелът хранител те предупреждава,че ще се случе нещо лошо.Ако е кошмар с твой близък, се отнася за него.Зависи от съня-виждаш ли кръв,виждаш ли голота.Ако кошмарът е с теб,особено ако в сумрак газиш мътни реки и морета-тръгни веднага по лекари.Събуждането в 03-04 сутрин със особена ,нетипичва тяжест,стягане или играене в областа на сл.сплит-означава ,че тялото ти боксува от токсини и стрес.Не си давай парите за врачки и баячки.Ходи само на църква.Веднъж в седмицата четат Кипрянови и Василеви молитви/4 пъти в месеца/Пускай си ги поне 4-5 месеца/не са скъпи/Във всяка църква на първо число се чете за здраве общо на имена-по 20-30стотинки на име.Направи нещо да успокоиш психиката си.Научи ,,Отче наш,, и си го казвай на ум всяка вечер преди да заспиш и даже,и през деня когато се усетиш напрегнат-това наистина успокоява.Ако обаче ти откраднат пари,чанта,телефон-поразрови се из нета и прочети за предупрежденията на ангелите хранители. Но запомни направи си изследвания-за да може ако има заболяване да го хванеш в началото.Успех!!!
2
1
alonso
alonso
15.11.2009 08:13
Аз се занимавам с това, разкриване на сънищата. Слушай моят съвет. Светената вода е наистина добре, но конецът е излишен. Ако сънуваш призраци или други странни същества, може и да е малко гадно, но до теб трябва да има една скелидка чесън. Всяка вечер ще го слагаш някъде близо до теб. Успех.
5
0
ENIGMA
ENIGMA
06.08.2009 18:07
Аз мога да ти дам следния съвет - отиди в църква и запали 3 свещи - за 3 живи жени и 3 свещи за 3 починали жени. Гледай починалите жени да са били добри:) И просто се помили кошмарите да спрат. Аз бях като теб с тези кошмари и с това събуждане по едно и също време... Хайде успех!
1
1