Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена

От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена

От месец ми е зле! Урочаса ли ме тази жена
Здравейте на всички. Минавам направо към моята история. Преди месец с една моя приятелка решихме да отидем в една градинка да си приказваме. Преди да седна на една от пейките минах покрай една жена и незнам как, но погледите ни се засякоха.

Тази жена беше с много странни очи нито зелени, нито сини без точен цвят. Докато ме гледаше каза нещо на някакъв език обарна се и си трагна. След няколко минути ми стана лошо, зави ми се свят направо неможех да стоя на краката си и едвам се прибрах в къщи.

Така се чуствам вече месец и не се издържа. Нямам сили все ме боли главата, вие ми се свят и ми става лошо. Моля ви кажете ми какво е това и какво да правя. Предварително ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (45)

Изпрати
мария
мария
31.08.2013 15:26
Може да се ползва и помощта на църквата. Разказваш туй на попа и той ти чете, каквото трябва.
0
0
Krisi
Krisi
31.08.2013 13:42
Ще пробвам всичко което ми казахте и дано се оправи. Направо немога да си го обясна как може да има такива хора и с най голямата си наглост да те гледат в очите и да ти го кажат.чак истрапвам като се сетя
0
0
Даниел
Даниел
31.08.2013 09:48
вържи си червен конец и според мен да си вземеш светена вода и да си поливаш лицето сутрин.може да си намокриш и четката за коса и да си решеш косата пак със светената вода. хубаво е и краката да си миеш вечер така в леген и после водата в тоалетната. Целта е да не се задържи тази негативна енергия, насочена към теб, а водата я "изземва". а нещо, която аз направих, точно поради сходен повод( но не беше толкова тежко като твоето), е да сложиш в един буркан наполовината пълен с вода едно яйце. Счупи го вътре просто. То изсмуква негативната енергия и ще видиш, че на сутринта ще е забулено.После трябва да го хвърлиш в течаща вода(само съдържанието вътре), да мине и да замине , но не вкъщи на мивката, а на някоя рекичка, поточе (не застояла вода, а течаща)и хвърляш буркана извън къщата си, да не вземеш да си го носиш обратно. пиши как ти е подействало, но предприеми мерки. Хубаво е и да си изпереш на ръка дрехите, с които си била там, просто да мине течаща вода през тях, цялата акумулирана негативна енергия да си замине.това е от мен.
0
0
ralica
ralica
30.08.2013 22:31
По добре да ти пукат въглени баенето не помага и аз бях урочасана и с баене нищо не помогна пожелавам ти бързо да се оправиш
1
0
Антония Р.
Антония Р.
30.08.2013 12:42
В народните вярвания се смята, че баенето действа лековито и премахва уроките. Ако наистина се чувстваш зле, намери някои който да извърши този ритуал.
Чувала съм, че и посещението в църква, и измиването на очите със светена вода, също помагат.
0
1