Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Писна ми от тази сънна парализа

Писна ми от тази сънна парализа

Писна ми от тази сънна парализа
Писала съм тук и преди за изживяването ми първия път, следващите бяха по леки, някак си успявах да ги спра. Мисля, че така съм се наплашила, че вече сънувам, че получавам сънна парализа и е ужасно, защото в съня си пак спя и пак някакви глупости.

Ето, преди малко се събудих от някакъв гаден кошмар и плачех, че дори още не мога да се успокоя. Писна ми вече, искам да си спя спокойно.

Сънувам, че спя и с никакви сили разглеждам някакви снимки в телефона ми, които съм си правила и след малко гледам от същата вечер някакви които някои ми е правил, а всъщност никой не ми е правил снимки.

После сънувам, че се събуждам и гледам, че леглото ми е преместено на другата страна на стаята и е разбутано всичко и местоположението на апартамента е друго, караници с майка ми, рев в един магазин и така и не разбрах защо.

Така, не казвам че ми се случва всеки ден, но на често, понякога и най-ми е терсене, че спя сама и от уплаха явно нещо влияе на сънищата ми. Понякога имам много хубави сънища, интересни, забавни, смешни...

Гадното е, че като сънувам, че получавам сънна парализа е толкова реално, че все едно наистина се случва и като се събудя е много гадно.

Дайте някаква идеа, чела съм за чай преди лягане и т.н., а и сега скоро приятеля ми ще остава понякога да спи в нас и ще ми е спокойно.

Преди време ходих една позната на майка ми да ми бае и тогава спях на светната лампа от страх, от тогава спя на пуснат телевизор и не се беше случвало нищо от доста време. Съжалявам, ако има правописни грешки.

Благодаря за вниманието.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Kitana
Kitana
17.06.2012 00:32
Ам.........аметистът се намира навсякъде.....
0
0
ppzcherry
ppzcherry
17.06.2012 00:24
Благодаря за съветите,Ево 307, от къде да търся такъв камък?Не живея в България, но това лято ще се върна за малко и ще потърся.
0
0
Evo 307
Evo 307
16.06.2012 23:48
Решението на проблема е просто. Трябва ти камък-Аметист. След като го купиш го "изчисти" ,сложи го за няколко минути под течаща вода, ако искаш по мощен ефект можеш да заредиш камъка като го поставиш на лунна светлина за 1 нощ.Зареждането на Слънце не се препоръчва понеже Аметистите черпят сила от Луната,пък и цвета на камъка ще избледнее под влияние на случевите лъчи. След като направиш всичко, което съм описал горе,сложи камъка под възглавницата си и повече няма да сънуваш нищо. Периодично можеш да изчистваш камъка, примерно всяка Събота. Ако се наложи да избираш между 2 или повече камъка, избери този който ти "грабва" погледа. Иначе казано, послушай интуицията си.
0
0
glorit0o
glorit0o
16.06.2012 14:42
Купи си капан за сънища, може да помогне! Успех !!! :))
0
0