Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Каква ли е тази енергия

Каква ли е тази енергия

Каква ли е тази енергия
Когато бях ученичка и живеех на квартира, съквартирантката ми мн често пускаше музика. Не можех да заспивам, з атова я намалях, но след малко съквартирантката ми пак си я усилваше.

Толкова се дразнех - хем и казах и я намалях, тя пак я усилваше. Интересното е, че музиката започна да бръжди, да се губи сигнала или да прекъсва. Първите няколко пъти не направих връзката, но след това забелязах, че когато се ядосам музиката се разваля.

Музиката и ме дразнеше, защото аз не харесвам такъв стил. Когато влезнех в стаята и ако бях изнервена, радиото шумеше и музиката не се чуваше, а щом излезнех тя отново тръгваше. Това се случваше,когато бях изнервена.

Съквартирантката ми намираше това за забавно и ме караше да влизам и излизам от стаята. Случвало ми се е и с телевизия. Сестра ми гледаше някакво детско, а на мен ми беше мн тъпо. Не ми даваше дистанционното, аз се ядосах и тв канала прекъсна.

Скоро пък бяхме с приятеля ми в супермаркета и вървеше ужасно изнервяща песен. Казах му-'как може да пускат толкова скучна музика' и познайте, точно след като го изрекох музиката спря.

Не го правя съзнателно, просто в този момент изпитвам силно раздразнение. Без да съм ядосана, често пъти над главата ми гръмват ел.крушки. В предишната ми квартира през 1-2 сед изгаряха крушките в банята, коридора, стаите и то само при мен.

Не просто изгаряха, някои направо се пръскаха, в момента когато ги пускам. Веднъж така се пръсна една, заедно е абажура, че помислих да не е бомба. Хазайката ми се оплакваше-какво правиш с тези лампи?

Също така,когато съм на компютъра и съм ядосана, той забива и ми идва да го строша. Сега като се случи просто ставам и отивам да се успокоя. Понякога, ако видя някоя страхотно бижу на приятелка или позната, то се счупва или изгубва.

Това ме кара да се чувствам виновна, че съм и го урочасала, не че искам да е мое, само ми е мн приятно да го гледам, да се радвам, дори възхищавам.

Не искам да направя лошо с това, но се е случвало и искам да спре. Наистина, ако някой може да ми каже как ще съм мн благодарна ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
АБВ
АБВ
12.07.2012 22:58
Намери си материали в интернет за силата на мисълта. С годините тренирай усърдно и се научи да контролираш енергията си. Иначе ще дойде ден и ще правиш непоправими бели с неконтролируемите си мисли, дори и това да е на подсъзнателно ниво. Това е голяма отговорност за теб!
Дори не е зле да четеш всеки ден и молитва за пречистване на духа, душата и тялото.
Научи се да мислиш по-положително. Не го пиша за да те обидя, а за да осъзнаеш, че с хубави мисли лоши неща не стават.Успех !
0
0
sdjiekrwpekm
sdjiekrwpekm
12.07.2012 21:31
Това е нещо, което не можеш да спреш - дар! Опитай се с времето да го овладееш!
0
0