Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Объркан сън с призрак

Объркан сън с призрак

Объркан сън с призрак
Здравейте, преди известно време сънувах един сън, той беше продължение на един друг, който сънувах отдавна. Представлява как аз отивам в една къща заедно с приятелите ми, но вече бяхме ходили там. Много е странно. Ние се разхождаме в квартала и в този момент виждаме тази къща измежду блоковете.

Влезнахме както и миналия път и започнахме да разглеждаме. Къщата беше от онези сторите и имаше стари дрехи ама не само български, а всякакви. Като костюми, но не бяха. Изведнъж се прибраха собствениците и влязоха а ние се скрихме. След известно време си тръгнаха.

После не помня много, но имаше призрак в къщата но не от добрите. Излязохме и бяхме не село и къщата от която излязохме беше нашата отвън, но не отвътре. Хванах първия човек, който видях и му разказахме, а той ни каза, че тази къща е обитаема.

Дойдоха още хора, а аз им обяснявах, че това е нашата къща изведнъж призрака излезе. Беше черен, като сянка и с него излязоха и други, но бели. После отидоха в друга къща. След това не помня как, но се прибрахме. Преди да влезе в другата къща духа ме погледна.

Какво означава този сън. Сънувах го преди повече от месец, но ми е любопитно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Магдалена
Магдалена
17.08.2013 19:45
според мен е предупреждение, да внимаваш, какви хора каниш в къщата си. Или да не се разпростираш много в нечия друга къща. Но онова с черния и белите призраци, не мога да си го обясня :/ а що се отнася за онези, дето са ти писали отдолу, не е трудно да си държиш езика зад зъбите, нали?
0
0
Йоана
Йоана
15.08.2013 20:32
амиии аз обикновено не гледам трилъри, а призрачните истории не ме плашат особено, но пък може
0
0
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
15.08.2013 17:20
Може би си гледала някой трилър преди да си легнеш :)
0
0
Антония Р.
Антония Р.
15.08.2013 13:02
Да не си се впечатлила от някоя призрачна история?
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
15.08.2013 12:57
Може би е предупреждение да не ходиш в такива изоставени къщи.
0
0