Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Моята история. Живея в страх.

Моята история. Живея в страх.

Моята история. Живея в страх.
Здравейте. През детството си бях изложен на множество лоши неща. Повечето от тях произхождат от най-лошия човек, когото познавам до днес, за съжаление това е един от родителите ми - майка ми. (Аз съм роден в Бургас, но живея във Варна, сега съм на 24)

Тя постоянно ми крещеше, биеше ме, риташе ме. . какво ли не. Манипулираше хората покрай нея за да й вярват на това, което казва.
Ходя в болница на всеки две седмици за кръвопреливане, поради анемия. Това е от 2010 г. Получих диабет през 2015 година.
Майка ми винаги би манипулирала хората около мен, за да мислят, че тя е грижовна и „добър“ родител, което определено не е вярно.
Тя иска просто да се възползва от парите, които изкарвам и да ме контролира кога какво правя. Ужасно е.
Толкова пъти съм бил малтретиран вербално и физически. Намерих добра работа през 2018 г. в кол център (първият ми кол център). Срещнах любовта си на работа през януари 2019 г. и бяхме заедно до февруари 2021 г. , когато се разделихме. (Нещата не вървяха така добре, както преди, така че. . решихме да станем приятели и да видим дали нещата ще се получат в бъдеще. . Но. . тя намери нов партньор и да. . тя изобщо не иска нищо сега. ). . Това не е важното.

През ноември 2020 г. се изнесох от майка си, тъй като използвах аргумент (за спор, който тя започна) срещу нея. Тя ми каза да си събера нещата и да напусна "нейния" апартамент (за който тогава често АЗ плащах наем), тъй като не й "вярвах". Майка ми започна да се обажда на предишния ми работодател (жена) и да я пита кога ще получа останалата част от парите си от заплатата си, тъй като не получих цялата сума. Тогава мениджърът не беше в добро финансово състояние и наистина беше доста тъпо от страна на майка ми да я безпокои.
И. . на следващата сутрин (след обаждането с майка ми миналата вечер) отидох там с моята (сега бивша) приятелка и взех нещата си. Живеех с приятелката си до януари 2021 г. Преместих се под наем в този доста добър апартамент и наскоро си взех котка (след като се разделихме).
Толкова се страхувам да уведомя майка си за случилото се и че вече не живея с приятелката си, тъй като майка ми е ужасна. Тя винаги ще обърне нещата срещу мен и ще започне да крещи, да отправя обвинения. . Да заплашва.

Страхувам се, че ще направи нещо лошо и ще ме принуди да се върна да живея с нея, което изобщо не искам. Не искам да живея в толкова токсична среда. Тя е алкохоличка и пуши по няколко кутии цигари на ден. Това изобщо не е истински родител. И. . имаше период (няколко седмици преди времето, когато се изнесох от мястото на майка ми), когато моята приятелка предложи да се свържа с полицията за допълнителна помощ, но се страхувах да го направя. .
Родителите ми са разведени от както бях на 5-годишна възраст и баща ми е в друг град (родния ми град Бургас). Виждам го рядко, но поддържаме стабилна връзка и си пишем всеки ден. Майка ми често използва „Ще се обадя на баща ти“ като метод за да настрои баща ми срещу мен, което е супер токсично и ужасно.

Преид да се изнеса официално при приятелката ми през Ноември 2020, оставах при приятелката ми 4-5 дни в седмицата и бях при майка ми само 2-3 дни. Така се чувствах комфортно, понеже не бях толкова време при майка ми. Все едно бях в сигурно убежище. Сега толкова се страхувам, че нещо може да ми се случи ако майка ми разбере. Ако изведнъж изчезна или никога повече не отговоря, моля, имайте предвид, че се е случило нещо наистина лошо. Ако можете, докладвайте това на някого. Мога да дам подробности за майка ми и цялата необходима информация.
Чувствам се застрашен и не знам какво да правя. Дори докато бях в същата стая с майка мисе чувствах толкова притеснен и депресиран, не искам да се връщам там.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Албена
Албена
21.02.2022 20:41
Положи услия за справяне със страха, работи в тази посока и нещата ще се наредят. Доказано е, че оправданите страхове са едва 5%, а неоправданите са 95%, които ограничат развитието на човека. Успех!
1
0
Потребител#304632
Страхът е това, което дава на майка ти сила, за да те тормози. Не трябва да те е страх от нея, тя е човек като теб и мен. Ти сам избираш дали да живееш с нея или не. Ти сам решаваш какво искаш и трябва да се бориш за него.
Медитацията помага, за да балансираш везната. Страхът които чувстваш сега е заради целия този тормоз, но има много неща към които да канализираш енергията си и да си дадеш спокойствие.
Be ? happy don't care.
Ако се оправяш сам просто и блокирай номера.
4
0