Sanovnik.bg»Мрежата»Антония Р. в Sanovnik.bg
Антония Р.
Антония Р.
Джедай

Моята Стена

  • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Сън или реалност?преди 6 годиниДокато сънуваш ли не може да разбереш сън ли е или реалност?
  • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Неосъществената целувкапреди 6 годиниМисля, че сънят е идеална картина на взаимоотношенията ти с това момче, ако щеш и самото заглавия на историята ти - неосъществена целувка. Имаш чувства към него, подозираш, че и той към теб, но нещо ви спира да сте заедно. Май ти имаш някакви притеснения спрямо чуждото мнение и предпочиташ чувствата ти да останат тайна. Сигурна ли си, че не си твърде срамежлива, тиха и потайна и именно за това момчето, което харесваш, не е разбрало за чувствата ти?
  • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Сънувах географска картапреди 6 годиниСъс сигурност е свързано с изпита ти. Сънищата показват нашите чувства и страхове. А твоят показва, че изпитът те вълнува и съзнателно и подсъзнателно. Май се страхуваш, че няма да се справиш и имаш нужда от още практика и четене.