Любов ли е?

Любов ли е?
Здравейте, имам си приятел, но сякаш съм самотна не го чувствам близък и не защото аз не искам а защото тои постоянно е на телефона.

Не ми обръща внимание, не го чувствам истински това любов ли е седиш на масата седи и на телефона Еми то и ми се отщява и да ям от щява ми се и до мен да седи седиш седиш но ти не спираш да оставиш телефона дойде от време на време, гуши ме обича ме това не е любов не знам какво да правя.

Обаче като стане скандал за смотания талефон, ме нагрубява много тъпа ли съм луда ли съм нещо има ли ти само това ти е в главата глупава и вече не помня какво аз съм виновна, а той седим на масата вечеряме и хванал телефона е ми не ми се седи на тая маса два пъти ям и ставам и не му е ок щях да чакам човек който седи с мен, а не с телефона на масата, да яде и да си ляга и пише няма да седя и да го чакам говоря говоря и не ме разбира - не желае да се промени не желае да спре, и се замислям това ли е човека, които найстина държи на мен. . .

Било ми в тежест че готвя кво съм се доказвала че съм му перела и чистела. . . Страшно много ме нарани защото съм недооценена така се чувствам как да се държа с тоя човек и ме милва докосва не искам направо ме дразни като знам какво прави някак си това че не иска да престане да остави телефона след като знае че ме дразни вече постепено ме отдалечава от него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати