Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Объркан, доста странен сън

Объркан, доста странен сън

Объркан, доста странен сън
Ще се допитам пак за съвет до вас, защото знам, че тук винаги всичко накрая се оказва вярно.

И така сънувах, че с най - добрата ми приятелка се намираме на една маса и пред нас има сцена. Все едно се намираме в зала. След 5 минути забелязах един, който много харесвам и с който си писахме да се приближава.

Оказа се, че зад нас,зад столовете в залата има ред, все едно е за някаква публика. Оттам видях, как един човек подава на онзи, който харесвах, една тетрадка.

Аз знаех за какво е тази тетрадка и само казвах на приятелката ми - оооо не, ще я отвори, не трябва да я чете. След няколко секунди го чух да казва - оо не, това не е възможно, не е вярно и седна на стълбите, подпрял глава с ръце,повтаряйки - това не може да е вярно.

Още не мога да разбера как съм го сънувала това, затова се обърнах пак към вас за помощ. Надявам се пак да ми помогнете, защото имам чувстовто, че този сън ще се окаже истина, не мога да го забравя.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лукса
Лукса
08.10.2009 19:19
Според мен това е страх да не се разгласи някаква твоя лична тайна. Възможно е да бъдеш подложена "по стечение на обстоятелствата" на опит за публично разобличаване и/или злепоставяне./. Това е лично мнение и може да не е точно.
3
0