Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Един много объркан сън

Един много объркан сън

Един много объркан сън
Здравейте, може ли да ми разчетете следните неща които сънувах в доста объркан сън. Сънувах че една жена която работи в общината ми казва по телефона че дължа много пари и ме търсят да се явя да ги дам .

После бях уж , в двора на баба ми и там вълеше лек сняг, и избягах от там на една зелена поляна край чисто и бистро езеро и там ме подгони куче да ме хапе, но не успя и запомних кучето беше шарено с черно и бяло, и до езерото стоеше сестрата на майка и ми каза че имам врагове, които ще ги победя много трудно и се събудих. Знам че сънят ми е шантав, но моля ви да ми разтълкувате символиката в този сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
19.01.2015 19:26
Здравей! Сьнят ти подсказва да си внимателна при изказвания,свьрзани с хора,които лошо или почти не познаваш.Жена-клюка,телефон-вест от далече,пари-обидни думи,които ще чуеш или ще кажеш.Сняг-веселба,езеро-желание,което ще се сбьдне,трева,зелена-ядове ще береш за своето здраве,притеснение.Леля-линееш по нещо или някого/линееш-копнееш,желаеш/,куче-приятел,ако те лае-щете наругае близьк човек,ако те ухапе-предателство от човек,на когото или в когото вярваш.Всичко добро ти желая!
4
0