Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Един много объркан сън

Един много объркан сън

Един много объркан сън
Училището ми се намираше в гората, по не знам какви причини. Понеже сме втора смяна, свършвахме късно и решихме да останем още малко.

Някой си тръгнаха а други отидоха на една поляна. По някое време и аз отидох на поляната и седнах до едно момче от моя клас.

Говорехме си и се смеехме, докато не дойде една по - възрастна жена, с побеляла коса. Нямам спомен какво каза, но всички се втурнахме на някъде.

Момчето ме хвана за ръка и тръгнахме по една стръмна улица само двамата да тичаме. Тичахме доста време, но когато се спряхме на моята пряка, той ме целуна като за последно.

Като че ли наклонът беше позаледен, защото накрая и двамата паднахме и тогава се целунахме. На моята улица седеше едно куче като че ли ме чакаше.

През цялото време си мислех, понеже момчето каза, че е 11 и половина минава, не са ме спукали от звънене.

Къщата не светеше и портата и входната врата, бяха зеинали разбити. Изтичах до портата и я затворих, но когато стигнах до входната врата, кучето вече я беше разбило и пак тичаше към мен.

Не можех да я затворя, защото имаше верига, която ми пречеше. Кучето ми каза да го пусна, защото било много страшно. Да кучето проговори.

През цялото време си мислех, че кучето е лошото, но може би е искало да ме предпази от това, което е вътре ?

Как да го тълкувам, защото след като проговори кучето, се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
etinka
etinka
28.11.2010 13:24
Много често сънувам, че някой тръгва да ме гони. Аз падам на земята и не мога да стана за да избягам. Какво ли означава това ?
0
0
кикк
кикк
19.11.2010 08:44
Ами, тъй като през тази възраст прекарваме повечето време в училище и с хората там е нормално да го сънуваш, както и съучениците си. Аз съм сънувала около 6 сънища с училище: тъмно, без врата, като шоколадена фабрика и много други. Май един път и аз го сънувах в горска местност. А жената с бялата коса е, може би човек, от когото си се впечатлила, дори и да не изглежда точно по същият начин. Спокойно, от такива сънища не се стряскай.
0
0
Магдалена
Магдалена
17.11.2010 22:19
Преди време също сънувах, че училището ми е в гората. Но то нямаше врати и прозорци и бях сама. Сънят беше прекрасен и беше зелена пролет.
0
0
malkata
malkata
14.09.2010 12:55
Според мен, има някой в реалния ти живот
и се опитва да ти навреди.
0
0
alex
alex
12.09.2010 13:04
Доста странен сън. Преди няколко години сънувах един сън няколко поредни пъти. Някакво лилаво животно идваше към мен и искаше да ме ухапе или да ме вземе със себе си. Но не успяваше. Бях много уплашена.
0
0