Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Объркан сън с булка

Объркан сън с булка

Объркан сън с булка
Здравейте. Преди няколко дни сънувах нещо доста объркано, което все още не излиза от ума ми и ме притеснява.

Преди няколко месеца се разделих с човек, който и до сега много обичам и ми е трудно без него.

Сънувах че сме много голяма компания на непознато място. Единственото познато лице беше брат ми. Знам, че сме в къщата на бившият ми приятел, но помещението в същото време ми е непознато.

Искам да използвам тоалетна, но се оказва, че тази, която знам къде е, не работи. Брат ми тръгва да отключва някаква на долен етаж. И аз съм с него.

И в един момент сме в асансьор и по незнайно каква причина се появяват полицаи навсякъде - на който и етаж да спре асансьорът - вратата му е блокирана от полицаи с маски.

В следващият момент вече сме отново в една голяма дневна с много хора. Но там вече са бившият ми приятел и сегашната му приятелка. С него си говорим - кой каквото и да каже ние имаме някакъв общ спомен, усмихваме се заедно, спомняме си някакъв момент заедно.

Отивам до въпросната работеща "тоалетна" на долният етаж, която се оказва стая - обзаведена доста прилично с всякакви техники и удобства и по средата на една от стените има тоалетна чиния. Има много непознати лица. Влизат по двама или трима човека наведнъж.

И някой "уж случайно" пуска заснет клип с бившият ми приятел и нея - как са в гората. Някаква тясна пътечка. То върви сам, а тя тича весело зад него. Хвърля се на раменете му и в един момент както той е с гръб тя хваща ръцете му назад и пуска в шепата му една катеричка.

В момента, в който аз гледам клипа те двамата (той и тя) влизат във стаята. Той носи бяла покривка в ръцете си - изцапана с нещо червено. В съня си след видяното започвам да бягам и излизам навън. Дворът е огромен. Имам много зеленина.

И пристига някаква кола от която слиза една булка с няколко шаферки и започва да се моли да се сложат няколко маси и да се направи сватбата и точно в този двор. Булката се оказва моя отдавнашна позната, която не съм виждала дълго време.

Аз отивам при нея и тя започва да ме прегръща. И някак в съзнанието ми пак изплува сцената с катерицата, която видях и се събудих.

Можете ли да ми помогнете да разтълкувам тази бъркотия. Притесняват ме булчинската рокля, бялата покривка, катерицата, двора.. всичко.

Рядко сънувам и почти никога не помня сънищата си, но този ме преследва вече няколко дни.

Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ony
ony
20.04.2012 19:40
Чувала съм,че когато се сънува булка или сватба е на болест,а ако говориш с булката или младоженецът,ти се разболяваш. :)
0
0