Объркан сън

Объркан сън
Здравейте И преди съм писала сънища тук и получавам добри отговори. Та тази нощ сънувах един много странен сън. Сънувах, че съм с приятеля си Ивайло на центъра на някакво село, а с нас са и някои от моите приятели, но не помня точно кои.

По едно време Ивайло изчезна някъде, мисля, че беше до магазина. Стоях на едно място и се оглеждах, а точно тогава срещу мен с бърза крачка дойде бившия ми Радо, дойде, целуна ме и ме прегърна. След това аз го целунах и прегърнах, но много бегло.

В следващия момент се озовахме в някаква класна стая. Имаше много хора по чиновете. Аз и Радо бяхме седнали един до друг и се бях облегнала на рамото му и го прегръщах. Приятелите ми също бяха там и ми говореха нещо от сорта на - Ами Ивайло? Виж го? Къде е той? Ако ви види?

В този момент не ми пукаше за Ивайло и си изживявах, макар и краткия миг с Радо.

По едно време Ивайло изчезна. Объркана и изплашена попитах къде е, но никой не знаеше. В следващия момент го зърнах и се успокоих.

С Радо се преместихме на друго място уж в същата стая, но не беше тя. Госпожата, която ми преподава по Химия също беше там :blush: и ни гледаше с Радо като се прегръщахме.

Изчервих се, а тя ме изкара на дъската да пиша някакво уравнение (Миналия Петък бях на олимпиада по Химия). Пишех го, но бях ужасно объркана и не можех да мисля.

Госпожата ми крещеше и повтаряше, че това са елементарни уравнения, но не беше така. Върнах се на чина и това беше. Събудих се.
Та моля Ви да разтълкувате съня, защото съм много объркана и искам да разбера какво значи. Благодаря предварително )
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бела
Бела
05.02.2012 19:38
Наистина сранан сън но е хубав
0
0