Един объркан сън

Един объркан сън
Сънувам, че съм преживяла нещо лошо или просто съм тъжна. По този случай майка ми решава да отидем за 1-2 дена до съседния град, където има някакъв панаир, фестивал или нещо такова.

Пътуваме с влак. Когато се качваме, аз виждам сегашния ми приятел, заедно с компанията му, които явно пътуват за същото място, а аз не знам.

Но когато отивам при тях, те започват да се държат унизително с мен, не ми говорят, карат ме да седна в ъгловата седалка (?!) и изобщоq все едно съм никоя.

Когато слизаме на гарата, продължавам с майка ми и ги оставям. А след това почвам да се разхождам сама из града, разглеждайки панаира(фестивала). Чувствах се много тъжна.

Изведнъж отнякъде се появява бившият ми приятел и започва да ме утешава и да ме целува. Аз се дръпнах изплашена, като почнах да го укорявам, понеже между нас вече всичко е свършило отдавна, че сега той има дете, най-вероятно ще се ожени и че трябва да се грижи за новото си семейство(което в действителност е вярно). Той ми се усмихва и ме прегръща и аз си заминавам. И така свърши...

Сънят беше от онези, много реалните, за които не можеш да спреш да мислиш по цял ден. Та понеже мен ме остави с въпрос в главата, търся вашето мнение Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати