Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах изключително объркан сън

Сънувах изключително объркан сън

Сънувах изключително объркан сън
Здравейте! На скоро сънувах, че се местя в ново училище, но съучениците ми бяха същите, както в предишния клас, в който бях. Когато влезнах в класната стая, всички започнаха да ме зяпат. Седнах на най-задния чин, след което новата учителка започна да говори нещо, но не я чувах.

Незнайно как, се озовах в училищната тоалетна, но когато извърнах поглед надясно, видях някакво влакче на ужасите (в самата тоалетна! ), както и някаква кабина, в която беше човекът, който отговаряше за атракцията.

Затичах се към изхода, излязох в коридора, и видях един мой близък приятел и му казах да доведе най-добрата ми приятелка. След миг видях това момче, как беше хванало две момичета за ръка. Едното от тях беше приятелката ми, а другото изглеждаше точно като нея преди 4-5 години. Ритнах по-малкото момиче в корема и хукнах към тоалетната. Този път видях някаква жена, която пушеше. Тя започна да ме дърпа за ръката и да ми вика с все сила: "Ела да пушиш с мен. Ще ти покажа как. ", но аз се съпротивлявах и я ударих с шамар през лицето.

Малко преди да се събудя, се озовах в спортния салон и там бяха всички мои приятелки. Всички седнахме на пода, след което дойде треньорката с камшик и започна да ни бие по гърбовете, но точно преди да дойде моя ред, аз избягах и се скрих в съблекалнята.

Всички ми казват, че имам доста развинтено въображение, но чак пък толкова. . . Бих искала да знам какво означава този мой сън, особено това за влакчето на ужасите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
игуменката - сестра Магнолия
игуменката - сестра Магнолия
18.01.2014 22:09
Скъпа моя. Послушай съвета ми! Поръчай си от Исламабад светена вода по Еконта. Доставката ще ти струва само 12,50лв. Водата е от мене,имам връзки. Църквата е "Св.Мелахондриция" на бул.Йосеф Мелахондриций. Напръскай вратата на стаята в,която спиш. Накарай майка ти да изпере калъфката като добави във водата от светената вода. Може и чаршафите ако остане вода.:)) Късмет!
1
0